Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Στη λίστα της Παναχαϊκής ο Αναστασιάδης

Μπορεί το τοπίο στην Παναχαϊκή να είναι θολό, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, ψηλά στη λίστα της βρίσκεται ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με το «Sportime», ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν πάρα πολύ ζεστά στην Πάτρα, αφού δεδομένα έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να συμβάλει καταλυτικά στην προσπάθεια των Αχαιών στη Super League 2.

Την ίδια ώρα, μπορεί κάτι χειροπιαστό να μην υπάρχει, ωστόσο το μέλλον του αγαπημένο στο κοινό της Λαμίας αρχηγού, δεν είναι σίγουρο στην ομάδα μας. Το συμβόλαιο του στο τέλος του μήνα εκπνέει και είναι πιθανό να αποχωρήσει, αφού φέτος δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. Αγωνίστηκε 10 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αναστασιάδης ήρθε στην πόλη μας το καλοκαίρι του 2016 και ήταν ένας από τους παίκτες – κλειδιά τόσο για την άνοδο στη Super League, όσο και για την παραμονή στην κατηγορία τη σεζόν 2017-18. Συνολικά, με τα κυανόλευκα ο 36χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί 72 φορές, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία