Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σκανάρισμα στη Φθιώτιδα για ταλέντα

Η αξιοποίηση ντόπιων παικτών, θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες στους οποίους θα χτιστεί η Λαμία της νέας σεζόν. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, στη συνέντευξη του που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, σχολίασε πως ένας από τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά, είναι να αξιοποιηθεί το ντόπιο ταλέντο. Είναι ένας από τους βασικούς άξονες, τους οποίους έχει θέσει η διοίκηση από όταν ανέλαβε. Να αναδείξει παιδιά από την περιοχή, τα οποία θα μπορούν να σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος του ΠΑΣ Λαμία εν συνεχεία.

Ουσιαστικά οι Τσούκαλος και Μπουλούλης θα παραμείνουν στο ρόστερ, ενώ πιθανότατα ευκαιρία θα πάρει και ο νεαρός Κωστίκας. Ο Μάκης Χάβος εξάλλου, από πέρυσι του είχε δώσει χρόνο.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση της διοίκησης είναι να τσεκαριστούν παιδιά των τμημάτων υποδομής. Έτσι κι αλλιώς τον προηγούμενο μήνα το τεχνικό τιμ δούλεψε μαζί τους.

Παράλληλα, πιθανότατα θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία της ΠΑΕ με ακαδημίες της Φθιώτιδας, ώστε να αξιολογηθούν περιπτώσεις παιδιών που χρήζουν προσοχής.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία