Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Νέα ΓΣ σήμερα στην Αταλάντη!

Η Αταλάντη τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας (10/6) έγινε μια πρώτη συζήτηση για το σχεδιασμό της.

Δεδομένου ωστόσο πως δεν υπήρξε απαρτία, οι Λοκροί αποφάσισαν να κάνουν επαναληπτική Συνέλευση σήμερα (12/6) στις 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Εκεί -εφόσον δεν υπάρξει νέα αναβολή- θα προκύψει η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να αρχίσει να τρέχει ο σχεδιασμός.

Η ανακοίνωση:

Επαναληπτική Γ.Σ. του Α.Π.Ο. “ΑΤΑΛΑΝΤΗ” την Τετάρτη 12/06/2019 και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού μεγάρου Αταλάντης.

Σκοπός η σύνθεση ενός νέου και ισχυρού Δ.Σ. του Συλλόγου που θα τον καθοδηγήσει μαζί με όλους τους φιλάθλους και τα μέλη του σε μια αξιοπρεπή πορεία στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όλοι μας κοντά Σύλλογο της πόλης μας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι