Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Από το πουθενά… Τουράμ!

Παίκτης της Λαμίας θα είναι για τα δύο επόμενα χρόνια ο Ροτζέριο Τουράμ.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτηση του. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 28χρονος είναι διετούς διάρκειας.

Εδώ, αξίζει να αναφερθεί πως ο Τουράμ είχε απασχολήσει και πέρυσι τον ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο -και παρότι υπήρξαν επαφές σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο- δεν υπήρξε συμφωνία.

Πέρυσι, ο παίκτης είχε 24 συμμετοχές και επτά γκολ με την Κέρκυρα στη Football League. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις σχολίασε πως δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε.

Σημειώνεται πως πριν από τους Φαίακες ο Τουράμ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και τον Άρη Λεμεσού, καθώς και στην πατρίδα του με τις Μόντε Αζούλ, Ατλέτικο Παραναένσε, Μπαΐα και Μόνο Αμπούργκο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (01/02/1991) Βραζιλιάνο επιθετικό, Ροτζέριο Τουράμ (Rogerio Conceicao do Rosario), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα της Football League έχοντας 24 συμμετοχές και 7 γκολ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε με την ομάδα μας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Ροτζέριο Τουράμ λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

«Όταν μου έγινε η πρόταση να έρθω στην ομάδα της Λαμίας, χωρίς να το σκεφτώ είπα αμέσως το ναι. Ήθελα πολύ να έρθω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της ομάδας και θα βάλω τα δυνατά μου ώστε αυτή  να πετύχει τους στόχους της.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: lamia1964.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



2 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Evans
Evans

5 years ago

Χάσατε το αποκλειστικό; Πρωτοφανές!!!

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evans
Evans
5 years ago

Χάσατε το αποκλειστικό; Πρωτοφανές!!!

ΠΑΣ Λαμία