Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ξανά για Γιουσούφ η Λαμία!

Την περίπτωση της απόκτησης του Μοχάμεντ Γιουσούφ φέρονται να εξετάζουν εκ νέου οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας έχουν σε πρώτο πλάνο της ανανεώσεις των συμβολαίων, ωστόσο ταυτόχρονα εξετάζουν και τις περιπτώσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν. Εξάλλου βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου ήδη.

Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν λύσεις στην αγορά και στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τις καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του Lamia Ole έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Ο 31χρονος μέσος από τις Κομόρες είχε απασχολήσει και πάλι τον περασμένο Δεκέμβριο την ομάδα μας. Ωστόσο τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση του, ενώ εν συνεχεία αποκτήθηκαν οι Τομάς, Ασούμπρε και Πίτι καλύπτοντας όσα κενά υπήρχαν. Σε κάθε περίπτωση, στη Λαμία έχουν ξανά φέρει στο στόχαστρο τους τον ποδοσφαιριστή, τον έχουν προσεγγίσει και δεν αποκλείεται να του έχει γίνει ακόμα και επίσημη πρόταση.

Σημειώνεται πως ο Γιουσούφ έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την τριετή του παρουσία σε Εργοτέλη, Βέροια και Λεβαδειακό. Το περασμένο καλοκαίρι, επέστρεψε στη Γαλλία, όπου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει ποδοσφαιρικά και συμμετείχε στη Ligue 2 με την Αζαξιό. Δεν είχε ωστόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Μόλις 11 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Μοίρασε δε και μια ασίστ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Χάβρη, Κρετέιγ, Βαν και Αμιάν. Είναι διεθνής με τις Κομόρες και έχει καταγράψει 19 συμμετοχές και ένα γκολ. Τελευταία του συμμετοχή, ήταν τον περασμένο Μάρτιο στην ήττα με σκορ 3-0 από το Καμερούν για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Ματς στο οποίο αγωνίστηκε βασικός σε όλο το 90λεπτο.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία