Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σκέψεις για Καραγκούνη

Μια από τις περιπτώσεις παικτών, που θα προσέξουν παραπάνω στη Λαμία, είναι αυτή του Θάνου Καραγκούνη.

Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα μας και η μεταγραφή του είχε προκαλέσει ντελίριο στον κόσμο. Άλλωστε, πρόκειται πιθανότατα για τον μοναδικό ντόπιο ποδοσφαιριστή με καριέρα και τίτλους στο εξωτερικό, καθώς και επίσης για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η αλήθεια είναι πως ο Καραγκούνης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Βέβαια και ο ίδιος ήταν επιφυλακτικός. Προερχόταν από χρόνιες με σοβαρότατος τραυματισμούς που τον έφεραν πολύ κοντά στο να κρεμάσει τα παπούτσια του. Το περασμένο καλοκαίρι και παρότι είχε οικονομικά πιο συμφέρουσες προτάσεις, αποφάσισε να γυρίσει στη Λαμία. Τόσο για να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης του, όσο και για να βρίσκεται κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Δέκα συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τρεις στο Κύπελλο, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Σε όλο αυτό το διάστημα ωστόσο, ακόμα και μετά το τέλος της σεζόν, ο 27χρονος πέραν των προπονήσεων στην Άμπλιανη, δούλευε και μόνος του, προκειμένου να επανέλθει στα κανονικά του επίπεδα.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν τις ικανότητες του παίκτες, όπως επίσης το γεγονός πως θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή ώστε να μπορέσει να επανέλθει πλήρως. Δεν παραγνωρίζουν δε τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, καθώς επίσης και το γεγονός πως έχει «δέσει» σχεδόν με όλους στα αποδυτήρια. Την ίδια ώρα, η προσφορά του στο σύλλογο είναι πολύ μεγάλη. Όχι τώρα, αλλά τα «πέτρινα» χρόνια, όταν όλοι του είχαν γυρίσει την πλάτη. Πράγμα που επίσης δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν στον ΠΑΣ Λαμία.

Η αρχική σκέψη που φέρεται να υπάρχει στην ΠΑΕ, είναι να προταθεί στον Καραγκούνη πρόταση ανανέωσης. Δεν είναι εύκολη περίπτωση ωστόσο, τη στιγμή που κι άλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία