Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Προτάθηκε ο Μαρκόφσκι, αλλά…

Ένα από τα πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν φτάσει στα γραφεία της Λαμίας, είναι και εκείνο του Μάρκο Μαρκόφσκι.

Ο 33χρονος επιθετικός, μετά από μια γεμάτη σεζόν, έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό που υποβιβάστηκε και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ανάμεσα στις ομάδες λοιπόν που έχει προταθεί, είναι και η δική μας.

Ο έμπειρος Σέρβος φορ έχει ξανά απασχολήσει στο παρελθόν την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, πριν μετακομίσει στους Βοιωτούς -και εφόσον είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό- η περίπτωση του εξεταζόταν ιδιαίτερα «ζεστά» από τους «κυανόλευκους». Ωστόσο, η πρόταση του Λεβαδειακού ήταν πιο συμφέρουσα οικονομικά για τον ίδιο και εν τέλει επέλεξε την ομάδα της Λιβαδειάς.

Εδώ πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μάκης Χάβος ήταν εκείνος, ο οποίος δεν τον υπολόγιζε στον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα η διοίκηση των Αγρινιωτών να ανάψει το «πράσινο φως» για να μείνει ο παίκτης ελεύθερος. Παράλληλα -και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamia Ole- η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με άλλον έμπειρο επιθετικό με μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Πέρυσι ο Μαρκόφσκι είχε συνολικά 30 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σκόραρε τέσσερις φορές και μοίρασε μία ασίστ.

Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες της Κέρκυρας, της Σερίφ Τιρασπόλ, την Μπνέι Σακχίν, της Ξάνθης, της Δόξας Δράμας, της Καλλιθέας, της Παρτιζάν, την Μπανάτ Ζρενζανίν, της Μπόρατς Τσάτσακ και της Ζέμουν.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία