Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Κλείνουν» οι εκκρεμότητες

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι ανανεώσεις είναι τα θέματα που μονοπωλούν την επικαιρότητα της Λαμίας το τελευταίο διάστημα. Εξελίξεις ωστόσο μέσα στην επόμενες ημέρες αναμένονται και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Μπορεί ανακοινώσεις και επίσημες τοποθετήσεις να μην υπάρχουν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι «κυανόλευκοι» δεν δουλεύουν τις ανοιχτές υποθέσεις τους. Ίσως πιο σημαντική από αυτές είναι η προετοιμασία.

Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν, ο ΠΑΣ Λαμία να γνωστοποιήσει το μέρος που θα πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο. Πιθανότατα αυτό θα είναι και φέτος το Καρπενήσι. Δοκιμασμένη λύση η γειτονική πόλη, που εξάλλου έχει όλα όσα απατούνται για να «χτιστεί» μια ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, με την επικύρωση του τόπου της προετοιμασίας, θα γίνουν γνωστά και τα πρώτα φιλικά τεστ που θα δώσει η ομάδα μας. Ήδη υπάρχουν επαφές με ομάδες και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Άλλωστε μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει πως οι διαδικασίες πρέπει να τρέξουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Λαμίας εξετάζουν παράλληλα τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους για την εταιρία που θα «ντύσει» την ομάδα τη σεζόν που έρχεται. Ως γνωστόν η συνεργασία με τη «Nike» δεν θα συνεχιστεί και οι «κυανόλευκοι» έχουν δεχθεί διάφορες προσφορές. Μια από αυτές είναι και της «Macron», όπως είχαμε γράψει. Μέσα στην εβδομάδα, είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει και η συγκεκριμένη υπόθεση

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία