Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Οικονομική ενίσχυση με δώρο… αυτοκίνητο!

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό στην Αταλάντη που «τρέχουν» ενόψει της συμμετοχής τους στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν. Είναι και το εξωαγωνιστικό!

Στο πλαίσιο λοιπόν της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, οι νταμπλούχοι Φθιώτιδας αποφάσισαν να διενεργήσουν λαχειοφόρο αγορά. Μάλιστα, δώρο θα είναι ένα… αυτοκίνητο Mercedes Smart.

Η αγορά των λαχνών θα πραγματοποιείται μέχρι και τις 8 Αυγούστου, ενώ το ένα «χαρτάκι» κοστίζει 5€.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. «ΑΤΑΛΑΝΤΗ», με αντικειμενικό στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, προχωρά στην διενέργεια Λαχειοφόρου αγοράς με δώρο ένα (1) Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes Smart 800cdi diesel.

Ο κάθε λαχνός κοστίζει πέντε (5) ευρώ και ο τυχερός αριθμός θα προκύψει από δημόσια κλήρωση κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου την 08-08-2019, διαδικασία απόλυτα διάφανη που διασφαλίζει το αδιάβλητο της πρωτοβουλίας του.

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του και όλους τους φιλάθλους, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να συνδράμουν με την αγορά λαχνών για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα και προϋπόθεση για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται λαχνούς τόσο από το σημείο έκθεσης του αυτοκινήτου στην πλατεία Αταλάντης όσο και από τα μέλη του Συλλόγου.

«Α.Π.Ο. ΜΑΖΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ…
ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ»

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι