
Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό στην Αταλάντη που «τρέχουν» ενόψει της συμμετοχής τους στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν. Είναι και το εξωαγωνιστικό!
Στο πλαίσιο λοιπόν της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, οι νταμπλούχοι Φθιώτιδας αποφάσισαν να διενεργήσουν λαχειοφόρο αγορά. Μάλιστα, δώρο θα είναι ένα… αυτοκίνητο Mercedes Smart.
Η αγορά των λαχνών θα πραγματοποιείται μέχρι και τις 8 Αυγούστου, ενώ το ένα «χαρτάκι» κοστίζει 5€.
Η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. «ΑΤΑΛΑΝΤΗ», με αντικειμενικό στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, προχωρά στην διενέργεια Λαχειοφόρου αγοράς με δώρο ένα (1) Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes Smart 800cdi diesel.
Ο κάθε λαχνός κοστίζει πέντε (5) ευρώ και ο τυχερός αριθμός θα προκύψει από δημόσια κλήρωση κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου την 08-08-2019, διαδικασία απόλυτα διάφανη που διασφαλίζει το αδιάβλητο της πρωτοβουλίας του.
Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του και όλους τους φιλάθλους, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να συνδράμουν με την αγορά λαχνών για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα και προϋπόθεση για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται λαχνούς τόσο από το σημείο έκθεσης του αυτοκινήτου στην πλατεία Αταλάντης όσο και από τα μέλη του Συλλόγου.
«Α.Π.Ο. ΜΑΖΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ…
ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ»

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- «Έφυγε» ο Δημήτρης Ριζόπουλος
- Ο κόουτς πιστεύει στο πρότζεκτ της Λαμίας
- Τα Καλύβια το… γιόρτασαν όπως πρέπει! (vid&pics)
- Η κοπή της πίτας των παλαιμάχων (vid)
- Ορίστηκε ο Καραντώνης για την Λεωφόρο
- Έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι! (pics)
- Εντός έδρας αποκλεισμός για ΑΟΛ
- Τεσσάρα και δεύτερη θέση για Μαλεσίνα
- Θα κριθεί στην ρεβάνς το εισιτήριο για τελικό
- Άνοιξε η πόρτα! Τέλος ο Κασναφέρης!