Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

Δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση

Ένα από τα ζητήματα που είναι δεδομένο πως η Λαμία χρειάζεται να κάνει βήματα προόδου, είναι και αυτό των τμημάτων υποδομής. Εξίσου δεδομένο είναι πως σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι των ηλικιακά μικρότερων ομάδων, είναι αναμφίβολα η πιο σοβαρή που έχει γίνει ποτέ στην ομάδα μας. Πέρυσι μάλιστα, η δουλειά που γίνεται σε Κ-19 και Κ-17 είχε αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι, με τα παιδιά του Απόστολου Καραπλή και του Λάκη Παπανικολάου να πανηγυρίζουν μεγάλες νίκες και να παρουσιάζουν σε όλες τις περιπτώσεις ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Τα παραπάνω είχαν αντίκτυπο στα δοκιμαστικά που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα στη Νέα Άμπλιανη. Πλήθος παιδιών έδωσαν το «παρών» στις προπονήσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας. Πράγμα που φανερώνει τη σωστή δουλειά που γίνεται εκεί πλέον.

Οι «κυανόλευκοι» παίρνουν πλέον στα σοβαρά τη δουλειά που γίνεται στις «μικρές» ομάδες και αυτό είναι φανερό. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη για τη δημιουργία Κ-15. Αυτή ωστόσο δεν θα συσταθεί απλά για να υπάρχει. Θα δημιουργηθεί μόνο εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει σωστή δουλειά.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τμήματα υποδομής