Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οι «σίγουροι» και τα ερωτηματικά για την «πρώτη»!

Λίγα 24ωρα απομένουν για την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ Λαμία για τη σεζόν 2019-20. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, γίνεται κουβέντα για τους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών» την προσεχή Τετάρτη στο ΔΑΚ.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως το ρόστερ αυτή τη στιγμή έχει πολλά κενά. Προφανώς λοιπόν στην «πρώτη» της Λαμίας θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες παικτών. Άλλωστε, στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να είναι πλήρης σε μεγάλο βαθμό μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι στις 15 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα όμως, ποιοι είναι αυτή που θα δώσουν το «παρών»; Συνολικά 14 παίκτες είναι οι «σίγουροι». Παναγιώτης Κατσίκας, Μαρκ Ασίγκμπα, Γιάννης Σκόνδρας, Κώστας Μπουλούλης, Νίκος Τσούκαλος, Τάσος Καραμάνος, Λάζαρ Ρόμανιτς, Βασίλης Κωστίκας (Κ-19) και Γιώργος Λαμπρόπουλος (Κ-19) έχουν συμβόλαια από πέρυσι. Ελίνι Δημούτσος και Βάντερσον ανανέωσαν, ενώ θα δούμε και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα Μάρκο Βελλίδη και Ροτζέριο Τουράμ. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Λούκας Ράμος που αναμένεται την Τρίτη στη Λαμία. Δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε και κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Για παράδειγμα Ντάνιελ Αντέτζο, Βασίλης Πλιάτσικας και Χρήστος Καρυπίδης βρίσκονται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, ενώ στο περίμενε είναι οι άνθρωποι της Λαμίας για την περίπτωση του Φακούντο Μπερτόγλιο. Δεν θα πρέπει δε, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθούν στο ΔΑΚ κι άλλοι περσινοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εφόσον υπάρξουν επαφές με τη διοίκηση και υπάρξει συμφωνία. Άλλωστε μεσολαβούν τρία 24ωρα μέχρι τότε. Διάστημα που στη Λαμία έχει αποδειχθεί τεράστιο για να υπάρξουν μεγάλες ανατροπές.

Μέσα σε όλα, είναι σίγουρο πως ο Μάκης Χάβος θα καλέσει στο ΔΑΚ παιδιά από την ομάδα Νέων. Ούτως, ή άλλως έχει σχηματίσει άποψη για μερικά από αυτά. Σίγουρα θα τσεκάρει αρκετούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία