
Συνέχεια στα μεταγραφικά «χτυπήματα» ο ΑΟ Λαμίας, που τη Δευτέρα το βράδυ ανακοίνωσε την απόκτηση της Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς!
Ο 28χρονη από τη Βοσνία -διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της- θα καλύψει τη θέση της ξένης αθλήτριας του ΑΟΛ τη νέα σεζόν στην Pre League.
Πρόκειται αναμφίβολα για σπουδαία μεταγραφή, με την παίκτρια να έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Volley League, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Φιλαθλητικό/Λαρισαϊκό και Αίαντα Ευόσμου.
Η ανακοίνωση:
Με μία πολύ μεγάλη μεταγραφή συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ του ο Α. Ο. Λαμίας 2013. Ο σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της διεθνούς παίκτριας με τα χρώματα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς (Sanjia Kojic-Djuric). Η 28χρονη Βόσνια, αποτελεί την 1η ξένη παίχτρια του συλλόγου που έρχεται να ταράξει με την παρουσία της τα γήπεδα της PRE LEAGUE.
Η αθλήτρια που ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στην Sloboda Tuzla Bosnia έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό βόλεϊ, αφού αγωνίστηκε στα σαλόνια τη VOLLEY LEAGUE (A1) με τα χρώματα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού (2015-17) και του Αίαντα Ευόσμου (2017-19).
Έχει ύψος 1,81 μ. και παίζει διαγώνια και ακραία.
Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 της εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία και δυνατά καρφιά στα γήπεδα της PRE LEAGUE.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΑΝΙΑ!!!

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Φιλική… αγγλική ισοπαλία και βράβευση Σκαφτούρα (pics)
- Έμεινε και ο Σίψας στον Σταυρό
- Πολύ κοντά σε Γιακουμάκη η Λαμία!
- Προσπαθούν να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα στον Παναιτωλικό
- «Η Λαμία έχει την δυνατότητα να παίξει play offs»!
- Παραμένει στην Μαλεσίνα ο Ζαννιάς
- Ξαναμιλήστε μας για «άρματα» βρε «γιουσουφάκια»…
- Παπαϊωάννου: «Αθετήσατε τον λόγο της τιμής σας»!
- Μαρινάκης επίσημα, λευκό η Λαμία
- «Εξοστρακίστηκε» η υποψηφιότητα Παπαϊωάννου!