Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πιέζει ο χρόνος για τα μετόπισθεν!

Φτάσαμε στις 9 Ιουλίου, με τη Λαμία να προπονείται εδώ και μία εβδομάδα και την πρώτη επίσημη προπόνηση της σεζόν προγραμματισμένη για αύριο, εξακολουθούν ωστόσο να υπάρχουν σημαντικά κενά στο ρόστερ. Πρώτα και καλύτερα εκείνα στην άμυνα.

Αυτό που βγαίνει από την ομάδα μας είναι πως μεταγραφές θα γίνουν. Και θα γίνουν σε όλες τις θέσεις, ώστε ο ΠΑΣ Λαμία να διαθέτει και τη νέα σεζόν ανταγωνιστικό ρόστερ. Η αλήθεια είναι όμως πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει μείνει πίσω. Δεν είναι κάτι κρυφό. Μιλάμε εξάλλου για διαδικασία διαπραγμάτευσης, που σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Γεγονός είναι επίσης πως η Λαμία έχει χάσει σημαντικό χρόνο περιμένοντας ποδοσφαιριστές. Σημαντικούς ποδοσφαιριστές μεν, που ωστόσο κρατάνε πίσω όλο τον προγραμματισμό.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι αμυντικά να έχει προκύψει πρόβλημα, αφού παραμονές της πρώτης επίσημης προπόνησης της σεζόν, το τεχνικό τιμ δεν έχει στα χέρια του το βασικό δίδυμο των στόπερ, ενώ και στα πλάγια οι επιλογές είναι περιορισμένες. Προφανώς και θα δοκιμαστούν παιδιά των τμημάτων υποδομής στις θέσεις των μετόπισθεν, ενώ στόχος είναι η ομάδα μας να αναχωρήσει για το Καρπενήσι στις 15 του μήνα με το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωμένο.

Είναι κατανοητό πως χρειάζεται υπομονή. Ήδη έχουν αποκτηθεί έξι παίκτες, επαφές με στόχους υπάρχουν και οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν. Ίσως και σήμερα…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία