Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Με 2-3 κινήσεις θα ανταποκριθούμε»!

Σίγουρος πως θα αποκτηθούν παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν στα «θέλω» της Λαμίας, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη φιλική ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε στο «Star Κεντρικής Ελλάδας» και σχολίασε πως θα γίνουν σίγουρα 2-3 προσθήκες. Παράλληλα, τόνισε την ικανοποίηση του για την πορεία των νεαρών ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην προετοιμασία, ενώ επισήμανε πως τα ονόματα παικτών που υπάρχουν στο τραπέζι, είναι πάρα πολλά.

Όσον αφορά το φιλικό, στάθηκε στο γεγονός πως η «Ένωση» αγωνιστικά είναι πιο έτοιμη, ενώ σχολίασε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθεια της ομάδας.

Αρχικά, ο Χάβος τόνισε: «Ξέραμε ότι η ΑΕΚ λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ξεκίνησε πιο νωρίς. Έχει ήδη 5-6 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερο ρυθμό και μεγαλύτερη ταχύτητα από εμάς. Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Από τα παιδιά δεν έχω κανένα παράπονο. Η συμπεριφορά μας η ομαδική αμυντικά λειτούργησε καλά. Θεωρώ πως παρότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας -λόγω φρεσκάδας- δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, πέραν 2-3 λαθών που έγιναν».

Όσο για το κομμάτι των μεταγραφών, είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το θέμα δεν είναι να πάρουμε κάποιον απλά για να πάρουμε. Το θέμα είναι να πάρουν κάποιον που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την ομάδα και τα περσινά στάνταρτς. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες καλοί που προσπαθούμε να φέρουμε και το προσπαθεί και η διοίκηση. Δεν έχει αφήσει έτσι την ομάδα.

Είναι λογικό μετά την περσινή καλή πορεία που κάναμε, όλοι να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να θέλουν καλύτερα συμβόλαια. Όμως τα δεδομένα είναι αυτά, η ομάδα ανταποκρίνεται. Έχουμε και νέα παιδιά από τα οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και έχουμε ξαναπεί πως πρέπει να επενδύσουμε και στους νέους. Νομίζω ότι με δύο – τρεις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν σε σημαντικές θέσεις, η ομάδα θα μπορεί να ανταποκριθεί».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο, για τον οποίο σχολίασε: «Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία