Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παπαϊωάννου: «Αν ισχύουν οι φήμες, αποχωρώ»!

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο η ΕΡΤ να σταματήσει την προβολή των παιχνιδιών και να «σπάσει» τα συμβόλαια με τις ΠΑΕ, εμφανίστηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport», ο μεγαλομέτοχος μάλιστα, σχολίασε πως αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, θα αποχωρήσει από τη Λαμία και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του, πως εν τέλει δεν θα υπάρξει τέτοια εξέλιξη, καθώς θα φέρει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και το πρωτάθλημα θα γίνει ερασιτεχνικό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε: «Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο, ακούω μόνο τις φήμες. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας βάσει των συμφωνηθέντων και τώρα, όπως καταλαβαίνετε, έχουν… παγώσει όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει όλες τις επαρχιακές ομάδες, θα κάνει το πρωτάθλημα ερασιτεχνικό.

Δεν προτίθεμαι να κάνω τη Λαμία… μαγαζάκι κανενός “μεγάλου”. Από τότε που την ανέλαβα έχω βάλει πολλά χρήματα για να τη φτάσω εδώ που είναι. Το κράτος πρέπει να καταλάβει όλους εμάς που βάζουμε χρήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα καταθέσω τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω μια τέτοια εξέλιξη».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία