Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παπαϊωάννου: «Φεύγω, δεν μπορώ παραπάνω»

Δραματικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία και το Διοικητικό Συμβούλιο που συγκλίθηκε έκτακτα απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ, αναμένεται να βγάλει πολύ σημαντικές ειδήσεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «FM-1» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Επισήμανε εκ νέου την επιθυμία του να αποχωρήσει, επικαλούμενος την υπομονή του που εξαντλήθηκε, το γεγονός πως δεν έχει υποστηρικτές ο σύλλογος να βάλουν πλάτη οικονομικα, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Ο κ. Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως δεν θα αφήσει την ομάδα μας να… βαρέσει κανόνι, ενώ αποκάλυψε πως τον έχουν πλησιάσει σε δύο – τρεις περιπτώσεις με σκοπό την εξαγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε συγκεκριμένα: «Εγώ φεύγω, έκανα υπομονή αλλά βλέπω πως παλεύω μόνος μου ενώ έχω σοβαρά προβλήματα με την υγεία μου. Ούτε γυρολόγος είμαι ούτε ζω από το ποδόσφαιρο. Ήρθαν 2-3 και μου ζήτησαν το ΑΦΜ της ομάδας αλλά τους έδιωξα. Εγώ θέλω καθαρή συνέχεια στην ομάδα γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως η Λαμία των 100.000 κατοίκων δεν μπορεί να συντηρήσει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν αλλά δεν θέλουν, εγώ όμως εκτός όλων των άλλων έχω και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν ενδιαφερθεί κάποιος για τις μετοχές θα τον βοηθήσω με την εμπειρία μου και θα στηρίξω οικονομικά με χορηγία στην φανέλα κάτι που μέχρι σήμερα που πληρώνω μόνος μου δεν βρέθηκε κανείς να το κάνει.

Δεν θα διασύρω την Λαμία, αλλά δεν μπορώ παραπάνω. Στην χειρότερη των περιπτώσεων η Λαμία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα εσόδων – εξόδων με μικρή παρέκκλιση ως 20%».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία