
Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η Αταλάντη αποχαιρέτησε επτά ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της.
Πρόκειται για τους Μπουγιώτα, Κραβαρίτη, Καταραχιά, Μερμίγγη, Μιχαήλ, Ηλιόπουλο, Κλωτσοτήρα και Κωνσταντίνου, οι οποίοι συνέβαλαν στην άνοδο στη Γ’ Εθνική και για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα της Λοκρίδας στην παραπάνω κατηγορία.
Η ανακοίνωση:
H Διοίκηση του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες προς τους ποδοσφαιριστές Μίλτο Μπουγιώτα, Γιάννη Κραβαρίτη, Γιώργο Καταραχιά, Δημήτρη Μερμίγγη, Χρήστο Μιχαήλ, Νίκο Ηλιόπουλο, Αλέξη Κλωτσοτήρα & Ζήση Κωνσταντίνου για την προσφορά τους στο Σύλλογο.
Μαζί είχαμε την χαρά να ζήσουμε μοναδικές συγκινήσεις, με την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Φθιώτιδας αλλά και την άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Διδάξατε ήθος, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ενώ με την εργατικότητα σας αποδείξατε πως όλοι οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν. Συνδέσατε την παρουσία σας με τις ιστορικές στιγμές του Συλλόγου της πόλης μας.
Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν σήμερα όμως πάντα θα είστε ένα κομμάτι της οικογένειας του Α.Π.Ο. “ΑΤΑΛΑΝΤΗ”.
Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία…

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Το Kiosky’s έκοψε την πίτα του! (pics)
- Πανέτοιμη για τον «τελικό» με Ιωνικό!
- Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στην Β’ Φθιώτιδας
- Έχασε στις λεπτομέρειες…
- Εύκολα με 100άρα ο Έσπερος
- Δούλεψε για τον Σταυρό η Μαλεσίνα!
- Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους
- Απαράδεκτη εικόνα για κοινόχρηστο χώρο! (pics)
- Έγραψε ιστορία η Λαμία με την πρόκριση!
- «Πήγε για Μαρόνε η Λαμία»