Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Απάντηση -ντροπή της ΑΕΛ!

Ανακοίνωση – απάντηση στη Λαμία, που σε καμία περίπτωση δεν τιμάει την ιστορία της, εξέδωσε η Λάρισα με αφορμή την απόφαση της ομάδας μας να αναβάλει το προγραμματισμένο για την Κυριακή φιλικό.

Οι «βυσσινί» γνωστοποιούν τους λόγους που το παιχνίδι ακυρώθηκε και αφορούν τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Παράλληλα όμως ειρωνεύονται την ομάδα μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με, ή χωρίς τον Ντέλετιτς.

Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος και για τη χρήση του ΔΑΚ και τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ ΠΑΣ Λαμία και Δήμου.

Αναλυτικά:

Λόγω των δηλώσεων του κ. Κούγια για τα υπερβολικά – χαριστικά συμβόλαια, για καθαρά εκλογικούς λόγους της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ, για τις ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαια με την ελεύθερη αγορά, μας ανακοινώθηκε ότι με προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Λαμία κ. Πανουργιά (όπως ο οπλαρχηγός της Επαναστάσεως) ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι της τοπικής ομάδος με την ομάδα μας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 και ώρα 20:30 στο δημοτικό στάδιο της Λαμίας, το οποίο χρησιμοποιεί η Λαμία δωρεάν και μόνο με τα έξοδα συντηρήσεως, όπως έχουμε πληροφορηθεί. Στεναχωρούμεθα που χαλάει ο αγωνιστικός προγραμματισμός μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντίπαλο για την Κυριακή και ευχόμεθα στη Λαμία να βρει κι αυτήν έναν αντίπαλο, αλλά αν δεν τα καταφέρει, ας παίξει με την ΑΕΚ, με ή χωρίς τον Ντέλετιτς.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι