
Την αντίδραση του Ιωάννη Σαρακιώτη προκάλεσαν τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως στη Λαμία το τελευταίο διάστημα.
Μετά την απόφαση της ΕΡΤ για σημαντική μείωση στα τηλεοπτικά και τα όσα ακολούθησαν στην ομάδα μας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας έκανε ειδική αναφορά στη Βουλή.
Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Τα προηγούμενα χρόνια συντελέστηκε μια συστηματική προσπάθεια χρηματοδοτικής και ευρύτερης στήριξης και ενίσχυσης της αξιοπιστίας και του κύρους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μέσω της υπογραφής το 2018 μεταξύ της ΕΡΤ και επτά επαγγελματικών ομάδων (ΠΑΕ Λαμία, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ξάνθη, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός) σχετικής σύμβασης παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους, διετούς ισχύος, προς τη Δημόσια Τηλεόραση.
Τις τελευταίες ημέρες και λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, οι ως άνω προσπάθειες φαίνεται ότι τορπιλίζονται. Παρά το γεγονός ότι ικανοποιήθηκαν εν τω συνόλω οι επιμέρους προϋποθέσεις (δημιουργία “Super League 2” και διοργάνωση της “Super League 1” με 14 ομάδες), η ΕΡΤ δεν προτίθεται να τηρήσει τις αρχικές δεσμεύσεις της και μονομερώς προχωρά στη μείωση κατά 45% των συμφωνημένων χρηματικών ποσών για τις ομάδες της “Super League 1”. Στην περίπτωση της “Super League 2” η μείωση θα ανέλθει στο 60%, απόφαση η οποία έχει προκαλέσει ήδη την αντίδραση των συλλόγων και την πρόθεσή τους να μην ξεκινήσει η διοργάνωση του προσεχούς πρωταθλήματος».

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- «Χτυπάει» Ρόμο η Λαμία!
- Είχε άμεση απάντηση και επέστρεψε με βαθμό
- Το Kiosky’s έκοψε την πίτα του! (pics)
- Πανέτοιμη για τον «τελικό» με Ιωνικό!
- Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στην Β’ Φθιώτιδας
- Έχασε στις λεπτομέρειες…
- Εύκολα με 100άρα ο Έσπερος
- Δούλεψε για τον Σταυρό η Μαλεσίνα!
- Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους
- Απαράδεκτη εικόνα για κοινόχρηστο χώρο! (pics)