Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Βάζουν… πλάτη στη Λαμία οι οργανωμένοι!

Θέση για όσα έχουν συμβεί στη Λαμία τα τελευταία 24ωρα πήραν οι Φαντομάδες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, με τοποθέτηση τους από τη σελίδα τους στο Facebook, έκαναν αναφορά σε όλα…

Το μεγάλο έργο του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον ΠΑΣ Λαμία, την τεράστια συνεισφορά του Μάκη Χάβου πέρυσι, καθώς και τον νέο τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου τον οποίο καλωσόρισαν.

Η ανακοίνωση:

Ως FADOMADES για ακόμα μία φορά μιλάμε όταν πρέπει,χωρίς βιαστικά συμπεράσματα και χωρίς να κατηγορήσουμε πρόσωπα ή να σχολιάσουμε αρνητικά καταστάσεις χωρίς να δούμε το τελικό αποτέλεσμα αυτών..

Έχουμε και λέμε λοιπόν.. Οι εξελίξεις την τελευταία βδομάδα στην ομάδα μας,έχουν ταρακουνήσει για τα καλά όλο το φίλαθλο κόσμο της Λαμίας αλλά και το ευρύτερο κοινό του ποδοσφαίρου.. Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ΑΚΟΜΑ μια φορά το όλο έργο του μεγαλομέτοχου για όλες τις χαρές που μας έχει χαρίσει..

Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας,πως αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος δε θα ζούσαμε τίποτα από όσα έχουμε ζήσει και η ομάδα μας θα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας σε κατωτερες κατηγορίες αγωνιζόμενοι σε έδρες και χωριά που πραγματικά δε θα θέλαμε να ξανά αγωνιστούμε..

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν,για οποια απόφαση και αν πήρε ξέρουμε ότι την ομάδα δε θα την αφήσει στο έλεος της και σίγουρα ακόμα και τώρα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσει την βασίλισσα της ρούμελης στο ύψιστο επίπεδο!

Από την άλλη δε θα μπορούσαμε να μην ειμαστε περήφανοι για την όλη προσφορά του μέχρι προτινος κοουτς της ομάδας μας κ.Μάκη Χάβου ο οποίος αναμφισβήτητα ήταν ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από το πάγκο της κυανόλευκης! Μάκαρε σε ευχαριστούμε για όλα! Πάντα ευπρόσδεκτος στο ΔΑΚ,πάντα στο πλευρό σου!

Τέλος θα θέλαμε να καλοσορίσουμε το νέο κοουτς κ.Αντωνίου και του ευχόμαστε με τη σειρά του,να συνεχίσει στο ίδιο έργο που χάραξε ο Μάκης! Θα Είμαστε διπλα σου και ελπίζουμε να φανείς αντάξιος στις απαιτήσεις της ομάδας μας!

Λαμία στα εύκολα,ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΥΡΑ 3!
Από τα τοπικά είμαι μαζί σου και δε ξενέρωσα ούτε λεπτό!

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί