Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ιστορική συμφωνία Καμένων και Αγίου!

Τις ισορροπίες στο φθιωτικό ποδόσφαιρο αλλάζει η απόφαση των Καμένων Βούρλων με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου να πορευτούν μαζί!

Τα δύο ιστορικά σωματεία αποφάσισαν να συγχωνευτούν, προκειμένου να προκύψει ένας νέος σύλλογος ασφαλώς πιο δυνατός. Εξάλλου, αμφότεροι τα τελευταία χρόνια δυσκολεύονταν να ανταπεξέλθουν στα οικονομικά δεδομένα του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ιστορική απόφαση, με τον Άρη να «κουβαλάει» ιστορία που φτάνει μέχρι και τη Β’ Εθνική και τις δύο πλευρές να κάνουν στην άκρη την όποια αντιπαλότητα υπήρχε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο νέος σύλλογος θα έχει όνομα «Άρης Καμένων Βούρλων/Αγίου Κωνσταντίνου», ενώ ήδη οι υπεύθυνοι έχουν πάρει το «πράσινο φως» από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Απομένει πάντως, εφόσον οριστικοποιηθεί η συγχώνευση να φανεί αν η νέα Α’ Φθιώτιδας θα διεξαχθεί με μια ομάδα λιγότερη, ή θα υπάρξει αντικατάσταση.

Ο Δημήτρης Γιαννουδάκης, είναι σύμφωνα με το «starsports.gr» το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ενώ το ρόστερ θα απαρτίζεται από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι