Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Θα διασφαλίσω την επόμενη μέρα»!

Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Για το γεγονός πως δεν πρόκειται να… παρατήσει τη Λαμία και θα διασφαλίσει την επόμενη ημέρα της, δεσμεύτηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Real News» και αναφέρθηκε στην «οριστική» και «αμετάκλητη» απόφαση του να αποχώρησει από το ποδόσφαιρο, όπως σχολίασε. Τόνισε πως στόχος του είναι να έχει βρεθεί νέος ιδιοκτήτης μέχρι το τέλος του 2019, ενώ σχολίασε πως δεν έχει σκοπό να δώσει την ομάδα σε κάποιον που δεν μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη ημέρα της.

Παράλληλα, σχολίασε το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο, αλλά και τον ερχομό του Σωτήρη Αντωνίου.

Αρχικά, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε: «Απογοητεύτηκα από το ελληνικό ποδόσφαιρο και, ναι, η επιλογή μου να φύγω είναι οριστική και αμετάκλητη. Η αδικία με τα τηλεοπτικά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο έτσι κι αλλιώς θα αποχωρούσα, υπάρχει κι ένα πρόβλημα υγείας που πρέπει να φροντίσω και το οποίο μου απαγορεύει να μην είμαι ήρεμος. Όμως παραμένω εγγυητής της τάξης και της ομαλότητας στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και πρόθεσή μου είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχει βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης.

Μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας περισσότεροι από ένας σύλλογοι που έχουν πέσει κατηγορία, αλλά κατηγορηματικά σας λέω πως δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, παρά μόνο μια καθαρή και βιώσιμη λύση. Ένας επιχειρηματίας, εύρωστος οικονομικά, που θα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και χρήμα για να διατηρήσει υγιή και ανταγωνιστική την ομάδα. Αυτόν αναζητώ και θέλω να πιστεύω πως μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει προκύψει».

Για το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο: «Οφείλεται στην πρόταση για μείωση του συμβολαίου και παράλληλα μείωση του μπάτζετ. Συνεχίζουμε με τον Σωτήρη Αντωνίου, ένα νέο παιδί που έχει όλα τα εφόδια να δημιουργήσει έργο. Ο δικός μου ρόλος στο εξής θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός, ενώ, όσο είμαι καλά και γερός, η χορηγία στην φανέλα θα είναι δική μου. Αυτή θα είναι η συνεισφορά μου που δε θα πάψει, ακόμη κι αν έρθει νέος ιδιοκτήτης. Την αγαπώ τη Λαμία, της έχω δώσει πολλά από τον εαυτό μου και εννοείται ότι βασικό μου μέλημα είναι να διασφαλίσω το σήμερα και, κυρίως, το αύριο της ομάδας».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία