Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Κράτησε τα δικά του παιδιά!

Τη φανέλα του Έσπερου Λαμίας θα συνεχίσουν να φοράνε και τη νέα σεζόν οι Παντελής Φύκας, Δημήτρης Παπανικολάου και Δημήτρης Μαντζούκας.

Πρόκειται για τρεις αθλητές που έχουν άρρεικτα συνδέσει το όνομα τους με την πορεία της ομάδας μας στις Εθνικές κατηγορίες την τελευταία πενταετία. Αποτελούν δε κεφάλαιο για το σύλλογο, αφού επί της ουσίας μιλάμε για… δικά του παιδιά.

Πέραν δε από καλή αθλητές είναι αμφότεροι και εξαιρετικοί χαρακτήρες, ξεχωρίζοντας για το ήθος τους.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, τμήμα καλαθοσφαίρισης λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, έχει την υποχρέωση να αναφερθεί ιδιαίτερα για την συνέχιση της συνεργασίας με τους νέους σε ηλικία, αλλά τεράστιους σε ηθικές αξίες και παραδείγματος προς μίμησης αθλητικής συμπεριφοράς αθλητές του ως εχόντων όνομα και επώνυμο:
ΦΥΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Οι ανωτέρω συνεπικουρούμενοι από όλους τους νεομεταγραφέντες αθλητές, αποτελούν για την ομάδα μας αγωνιστικό κεφάλαιο και τον συνδετικό κρίκο όλων των ηλικιών και της πενταετούς επιτυχημένης διαδρομής του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ στις Εθνικές κατηγορίες.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα της διαρκούς αγωνιστικότητας σε όλους τους συμπαίκτες τους.

Αποτελούν για μας το διαρκές “αντικειμενικό στοίχημα” ανάδειξης από τις κυψέλες των τμημάτων υποδομής μας, άνευ χάρις και ενδιάμεσων εκπροσώπων “ξερολ-ίασης επαϊόντων των καφενέδων και των νερατζιών της πλατείας”.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα