Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Ευχαριστώ» και φιλικό για την Αταλάντη!

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται όλοι στην Αταλάντη από το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα της Λοκρίδας προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και οι νταμπλούχοι Φθιώτιδας ζουν το όνειρο τους.

Μάλιστα, σήμερα με ανακοίνωση της, η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας, αλλά και τους υπόλοιπους Φθίωτες που στηρίζουν την προσπάθεια τους. Ζήτησε δε ανάλογη στήριξη για να εκπληρώσει η Αταλάντη τον στόχος της.

Παράλληλα, σήμερα έγινε γνωστό πως την προσεχή Τετάρτη (28/8), η ομάδα θα δώσει το τρίτο φιλικό της προετοιμασίας της. Αντίπαλός ο Κιθαιρώνας Καπαρελίου στην Αταλάντη στις 19:00.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Ο. «ΑΤΑΛΑΝΤΗ» νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους τόσο του Δήμου μας όσο & ολόκληρου του νομού μας για την παρουσία τους στο γήπεδο, στο χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας και την μεγάλη οικονομική και ψυχολογική βοήθεια προς τον Σύλλογο.
Συνεχίζουμε το δύσκολο αγώνα μας ενωμένοι, για περισσότερες επιτυχίες προβάλλοντας τον αθλητισμό της Λοκρίδας και εν γένει όλης της Φθιώτιδας σε όλη την Ελλάδα.

Σας θέλουμε κοντά μας…κινητήριος δύναμη, ώστε να επιτύχουμε ”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” τους στόχους της ομάδας μας.

Ο Α.Π.Ο. «ΑΤΑΛΑΝΤΗ» ανήκει σε όλους μας και όλοι μαζί θα τον πάμε ψηλά!

Ευχαριστούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο Λοκρών κ. Νικόλαο Λιόλιο για την μέχρι τώρα σημαντική στήριξη προς τον Σύλλογο.

Επίσης ευχαριστούμε το νέο Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ για την δέσμευσή του να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας της πόλης μας, στον οποίο και ευχόμαστε καλή & δημιουργική θητεία όπως και σε όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακόμη εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας και τον Πρόεδρο της κ. Κων/νο Σακελλάρη που είναι κοντά μας, προσπαθώντας όπως πάντα για το καλό του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι