Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σταϊκούρας: «Πάντα δίπλα στη Λαμία»!

Θέση για τη μείωση των τηλεοπτικών συμβολαίων στις ΠΑΕ που έχουν στέγη την ΕΡΤ -μεταξύ των οποίων και η Λαμία, πήρε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχθηκε πως όντως η κυβέρνηση προχώρησε στη μείωση της τηλεοπτικής δαπάνης, επισημαίνοντας πως με αυτό τον τρόπο εξοικονομήθηκαν 13,1 εκατ. ευρώ έναντι του αρχικού συμβολαίου και 35,1 εκατ. για το δεύτερο χρόνο της συμφωνίας.

Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας σχολίασε πως βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΣ Λαμία, θα συνεχίσει να βρίσκεται και θα τον στηρίξει με όλους τους τρόπους για το κοινό καλό του τόπου, όσες φορές κι αν χρειαστεί.

Κλείνοντας, ευχήθηκε στους «κυανόλευκους» καλή σεζόν με επιτυχίες.

Η δήλωση του:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση με τίτλο «Αθέτηση συμφωνίας μεταξύ της ΕΡΤ και ποδοσφαιρικών σωματείων σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Η Κυβέρνηση διά του Εκπροσώπου της, Υφυπουργού κ. Πέτσα, έδωσε αναλυτικές εξηγήσεις για τον σχετικό χειρισμό της.

Η δημόσια ΕΡΤ, μετά την επαναδιαπραγμάτευση της απόφασης και την αποδοχή της από τις ποδοσφαιρικές ομάδες, μείωσε τη σχετική δημόσια δαπάνη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα κατά 13,1 εκατ. ευρώ έναντι του αρχικού συμβολαίου και κατά 35,1 εκατ. ευρώ έναντι των προεκλογικών υποσχέσεων – δύο μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές – της προηγούμενης Κυβέρνησης, εξοικονομώντας αυτά τα ποσά από τη φορολογία των Ελλήνων πολιτών.

Με την εξέλιξη αυτή, πράγματι, μειώνονται – σε σχέση όμως με τις ουτοπικές υποσχέσεις – τα έσοδα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964».

Της ομάδας μας που χαιρόμαστε για την πορεία της, κυρίως τα τελευταία χρόνια, και την οποία έχουμε στηρίξει στα δύσκολα χρόνια, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, με οδηγό πάντα το γενικό συμφέρον.

Ευκαιριακές, αποσπασματικές πλειοδοσίες ενδιαφέροντος και αγάπης δεν πείθουν, όταν μάλιστα δεν «βλέπουν» και δεν ιεραρχούν τη συνολική πορεία της περιοχής και της χώρας.

Κλείνοντας, να ευχηθώ στην ομάδα μας, τη Λαμία, πετυχημένη πορεία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και να συνεχίσει να μας δίνει πολλές χαρές».

2 απαντήσεις στο “Σταϊκούρας: «Πάντα δίπλα στη Λαμία»!”

  1. ΕΥΘΥΤΗΣ Avatar
    ΕΥΘΥΤΗΣ

    ΠΟΛΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ & <>!!!

  2. Johnaek Avatar
    Johnaek

    Φοβερή στήριξη η ομάδα έχουμε τρελαθεί

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία