Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Ανεξίτηλη η σφραγίδα του Παπαϊωάννου για τη Λαμία»!

Για τα πολύ ανοδικά βήματα που έχει κάνει την τελευταία επταετία η Λαμία, μίλησε ο Παναγιώτης Φώσκολος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και Αντιδήμαρχος στον τομέα του Αθλητισμού, φιλοξενήθηκε την Κυριακή στο «Star Κεντρικής Ελλάδας» και μίλησε τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον αθλητισμό στην πόλη μας γενικότερα.

Αφού λοιπόν χαρακτήρισε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου πρωτεργάτη των όσων έχουν ζήσει τα τελευταία χρόνια οι «κυανόλευκοι», εξέφρασε την αισιοδοξία του για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Αναφέρθηκε στα πέτρινα χρόνια, ενώ δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να γίνουν κι άλλα βελτιωτικά έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Τα αποσπάσματα που αφορούν τη Λαμία:

Για την πολύ ανοδική πορεία της τελευταίας επταετίας: «Παρακολουθώ την ομάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι αλήθεια πως η τελευταία επταετία είναι μια αναγεννησιακή περίοδος για την ομάδα μας. Είχα τη δυνατότητα να την παρακολουθήσω ως νομικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη και είμαι σε θέση να μπορώ να μιλήσω για πρόσωπα και πράγματα. Είμαι σε θέση να πω ότι πράγματι αυτή η περίοδος αποτυπώνεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας και βέβαια αφήνει και παράθυρο αισιοδοξίας για τη μελλοντική της πορεία».

Για τα πέτρινα χρόνια: «Έχω ζήσει τις συνελεύσεις των τριών ατόμων. Το Star Κεντρικής Ελλάδας ήταν πάντα παρόν, αλλά απείχε ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία. Έχω ζήσει τις στιγμές εκείνες που μοναδικό αποκούμπι για την ομάδα αποτελούσε ο Δήμαρχος, ή οι παλαίμαχοι και κάποιοι φίλοι. Έχω ζήσει τις στιγμές που πρώην μεγαλοϊδιοκτήτης αποχωρούσε και εγκατέλειπε την ομάδα στη μέση της χρονιάς. Τότε κλεινόμασταν με τις τοπικές Αρχές και ψάχναμε να βρούμε λύσεις. Σηκώναμε τα τηλέφωνα και παίρνανε φωτιά και μέσα σε λίγες ημέρες αναγεννούσαμε την ομάδα από τις στάχτες της. Έχω ζήσει όμως και τις ευχάριστες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρεμιέρα στην Ξάνθη και την υποδοχή που είχαμε εκεί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους αποκλεισμούς των «μεγάλων». Και ειδικά το περσινό. Μπορώ να πω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές».

Για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι ένα πρόσωπο που χαίρει της εμπιστοσύνης και του σεβασμού όλων μας, διότι έχει βάλει τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στη λειτουργία της ομάδας. Είμαι σε θέση να πω ότι -έχοντας ταξιδέψει σε όλες τις πόλεις και τις έδρες- αντιμετωπίσαμε πολύ σεβασμό και αναγνώριση. Αντιμετωπιστήκαμε με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και φιλοξενία. Αυτό οφείλεται σίγουρα στο μεγαλομέτοχο και το μοντέλο διοίκησης της ομάδας, σύμφωνα με το οποίο η Λαμία δεν προκαλεί, παρουσιάζει αξιόμαχο σύνολο και αποτελέσματα. Αυτό αφήνει πολλές νότες αισιοδοξίας για την μελλοντική της πορεία».

Για τις σχέσεις Ερασιτέχνη και ΠΑΕ: «Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Είναι αλήθεια ωστόσο πως αυτή την περίοδο ο Ερασιτέχνης δεν «τρέχει» κάποια αγωνιστικά τμήματα. Είναι φιλοδοξία μας κάποια στιγμή να μπορέσουμε να αναπτύξουμε κάποια τμήματα. Βέβαια, επειδή το κομμάτι αυτό είναι τόσο ανταγωνιστικό δεν θα μπορούσαμε να εμπλακούμε χωρίς χορηγούς και άλλα έσοδα να «τρέξουμε» ακόμα και τις «Κ». Είναι μεν υπό την επίβλεψη μας, αλλά απαιτούν και αυτές ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ. Υποστηρικτικά είμαστε κοντά.

Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και εξακολουθούμε να κάνουμε στο λαμιώτικο κοινό κάλεσμα να πυκνώσει την παρουσία του. Όπως είπαμε και πριν, η παρουσία η δική μου και κάποιων άλλων σε άλλα αθλήματα τι νόημα έχει; Γιατί ο αθλητής έχει ανάγκη την υποστήριξη, θέλει το χειροκρότημα. Δεν πηγαίνεις στο γήπεδο ούτε για προβολή, ούτε για βόλτα. Πηγαίνω στο γήπεδο για να δώσει την ορμή στον αθλητή να αποδώσει και να προσφέρει θέαμα».

Για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν σε ΔΑΚ και Νέα Άμπλιανη: «Από την πρώτη ημέρα που μου ανατέθηκε ο ρόλος μου στο Δήμο ζήτησα ενημέρωση από τους συνεργάτες και τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Είμαι σε ανοιχτή γραμμή με την ΠΑΕ και τους υπόλοιπους συλλόγους. Ήδη έχουμε αρχίσει να τους συναντούμε για να καταγράψουμε τις ανάγκες και να δούμε σε ποια έργα μπορούμε να προχωρήσουμε και με ποιο χρονοδιάγραμμα. Πρόθεση μας είναι να συνεχιστεί η αναβάθμιση στο ΔΑΚ, το Χαλκιοπούλειο και την Καμαρίτσα. Να ξεκινήσουμε από αυτούς τους πυλώνες των αθλητικών χώρων. Είναι η αλήθεια πως παρότι οι εγκαταστάσεις είναι παλιές, βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αυτό οφείλεται στη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο και τις ομάδες».

 

 

Απόδοση δηλώσεων: Lamia Ole

2 απαντήσεις στο “«Ανεξίτηλη η σφραγίδα του Παπαϊωάννου για τη Λαμία»!”

  1. ΞΑΝΘΟΣ Avatar
    ΞΑΝΘΟΣ

    ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2019 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ…..!!!

  2. ΕΥΘΥΤΗΣ Avatar
    ΕΥΘΥΤΗΣ

    Συμφωνώ σε όλα για τον κ. Παπαϊωάννου…όποια βελτιωτικά έργα γίνονται στο Στάδιο της πόλης, μένουν στους Δημότες.

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία