Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Κέρδισε ένα διαρκείας και γνώρισε τον Έσπερο από… μέσα!

Για μια ακόμα χρονιά, το Lamia Ole βρίσκεται στο πλευρό του Έσπερου Λαμίας και στέλνει ένα τυχερό να παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του δωρεάν και να γνωρίσει την ομάδα από… μέσα.

Σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, σας δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας της πόλης μας για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν 2019-20. Παράλληλα, ο μεγάλος τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να παρευρεθεί σε μία προπόνηση του Εσπέρου και να συνομιλήσει με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Πως; Ο τρόπος είναι απλός

Κάνε like στη σελίδα του Lamia Ole στο Facebook (αν δεν έχεις κάνει ήδη)
Κάνε δημόσιο share το σχετικό post (ΔΗΜΟΣΙΟ για να μπορούν να το δουν οι διαχειριστές)

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου του 2019.

 

 

*Προσοχή, διαβάστε καλά τους όρους του διαγωνισμού πριν πάρετε μέρος.

Όροι του διαγωνισμού

1. Τίτλος Διαγωνισμού
Διαγωνισμός δέκα ημερών «Κέρδισε ένα διαρκείας και γνώρισε τον Έσπερο από… μέσα!» από το lamiaole.gr.

2. Διοργανωτής
Η ιστοσελίδα lamiaole.gr, που εδρεύει στη Λαμία, σε συνεργασία με τον Έσπερο Λαμίας, διοργανώνουν διαγωνισμό με ονομάσία «Κέρδισε ένα διαρκείας και γνώρισε τον Έσπερο από… μέσα!», μέσω της επίσης σελίδας του Lamia Ole στο Facebook (www.facebook.com/lamiaole) με το παρακάτω δώρο.

3. Δώρο Διαγωνισμού
Ένας νικητής που θα προκύψει από κλήρωση όλων όσων πήραν μέρος στο διαγωνισμό, θα κερδίσει ένα εισιτήριο διαρκείας του Έσπερου Λαμίας για τη σεζόν 2019-20 και το δικαίωμα να συναντήσει από κοντά την ομάδα. Διευκρινίζεται ρητά ότι το παραπάνω δώρο παρέχεται λόγω προκήρυξης και διενέργειας Διαγωνισμού.

4. Συμμετοχή – Εξαιρέσεις συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα με την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας. Εξαιρούνται και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι συντάκτες της διοργανώτριας και οι συνεργάτες του lamiaole.gr, οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους μέχρι και 2ο βαθμό συγγένειας.

5. Έναρξη – Χρονική διάρκεια – Λήξη
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 18/9/2019 και ώρα 18:00 έως τις 25/9/2019 και ώρα 18:00. Η διαλογή για την ανάδειξη του νικητή θα διενεργηθεί την ίδια μέρα.

6. Αριθμός Νικητών – Παράδοση δώρων
Θα υπάρξει ένας νικητής, ο οποίος θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα καταγραφεί σε βίντεο και το lamiaole.gr θα έχει στη διάθεση του. Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του λογαριασμού του στο Facebook από τους συντάκτες της ιστοσελίδας.

7. Ειδικοί όροι συμμετοχής – Αντικείμενο διαγωνισμού

7.1 Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

7.2 Κάθε συμμετέχων πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook και αφού εισέλθει στη σελίδα www.facebook.com/lamiaole και έχει κάνει «like».

7.3 Μέχρι και το πέρας του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του Lamia Ole στο Facebook (www.facebook.com/lamiaole) θα υπάρξουν τακτικές υπενθυμίσεις μέσω σχετικών post. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει πρώτα να κάνουν «like» στη σελίδα και εν συνεχεία να κάνουν ΔΗΜΟΣΙΟ share του post, ώστε να μας είναι ορατό. Όσοι έχουν ήδη κάνει «like» θα χρειαστεί να κάνουν μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση.

7.4 Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ share, προκειμένου να είναι ορατό στους συντάκτες του lamiaole.gr και να μπορούν να συμπεριλάβουν τον διαγωνιζόμενο στην κλήρωση.

7.5 Επιτρέπεται μόνο μία (1) συμμετοχή ανά όνομα ατόμου/λογαριασμού facebook. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί πολλαπλή συμμετοχή ή συμμετοχή από «fake» λογαριασμό facebook, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποβάλουν από το διαγωνισμό τους παραβαίνοντες τον κανονισμό.

8. Δήλωση Συμμετέχοντα
Ο συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον διαγωνισμό δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν θίγει οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου και ιδιαίτερα πνευματικά δικαιώματα, το δικαίωμα της προσωπικότητας και το δικαίωμα επί του ονόματος οποιουδήποτε τρίτου. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, τυχόν σχόλια δυσφημιστικά, άσεμνα, που τυχόν παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων ή που περιέχουν οποιοδήποτε παράνομο περιεχόμενο ή μηνύματα με περιεχόμενο εκτός πνεύματος, περιεχομένου και αντικειμένου του διαγωνισμού, θα διαγράφονται από την σελίδα. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και αποκλειστικά στο πλαίσιο των παρόντων όρων και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά οι ίδιοι ατομικά κάθε σχετική αστική ή ποινική ευθύνη. Ο συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον διαγωνισμό δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν έχει ούτε αποκτά κανένα απολύτως δικαίωμα στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της διοργανώτριας.

9. Επιφύλαξη δικαιώματος απόρριψης συμμετοχών
Το Lamia Ole διατηρεί την ευχέρεια απόρριψης μη έγκυρων συμμετοχών σύμφωνα με τους παρόντες όρους, ακύρωσης εκ των υστέρων συμμετοχών για οποιαδήποτε παράβαση των παρόντων όρων του διαγωνισμού, με συνέπεια τον αποκλεισμό από τον διαγωνισμό των ενδιαφερόμενων. Στην περίπτωση αυτή, διαγράφεται απευθείας η συμμετοχή τους. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Μετά την εκπνοή της ημερομηνίας λήξης της διάρκειας του Διαγωνισμού, κάθε υποχρέωση των διοργανωτών παύει να υφίσταται και δεν έχουν οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

10. Ανακοίνωση νικητών
Οι διαχειριστές (administrators) της ιστοσελίδας, θα αναρτήσουν στη σελίδα του lamiaole.gr στο facebook το όνομα του νικητή και θα επικοινωνήσουν μαζί του με προσωπικό μήνυμα, για την παραλαβή του δώρου.

11. Λοιποί Όροι και Προϋποθέσεις

11.1 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Το lamiaole.gr δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση και ευθύνη αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε επιβάρυνση οικονομική ή άλλη των συμμετεχόντων-χρηστών από τις παραπάνω αιτίες. Οι συμμετέχοντες ρητά δηλώνουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Facebook και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι των διοργανωτών. Η διοργανώτρια ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή άλλο πρόβλημα προκύψει στο Facebook και στη σελίδα www.facebook.com/lamiaole με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του Διαγωνισμού.

11.2 Οι συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού συναινούν και παρέχουν άνευ ανταλλάγματος τη ρητή συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στο Lamia Ole για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του, μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου (internet), συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media). Οι δε διοργανώτές επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να χρησιμοποιούν και δημοσιεύουν για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των συμμετεχόντων (μαζί με τους λογαριασμούς τους στο Facebook), φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο, σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό στη παραπάνω παρουσίαση ή προβολή χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση ή αμοιβή του. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτόματα ρητή συναίνεση των συμμετεχόντων και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

11.3 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων Διαγωνισμού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση των Συμμετεχόντων έναντι των διοργανωτών.

11.4 Το lamiaole.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του ανωτέρω περιγραφόμενου διαγωνισμού, κατά την κρίση του καθώς και να μεταβάλλει τους όρους, τις οδηγίες και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια του ανωτέρω διαγωνισμού στο Facebook.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα