Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Έπεσε» στην παράταση η Αταλάντη!

Παρότι κοίταξε στα μάτια τον ανώτερο ποιοτικά Ολυμπιακό Βόλου, η Αταλάντη δεν μπόρεσε να κάνει μία ακόμα υπέρβαση. Ηττήθηκε με σκορ 3-2 εντός έδρας και αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Λοκροί έφεραν δύο φορές το ματς στα ίσα, έχοντας γρήγορες απαντήσεις στους Βολιώτες, ενώ δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το έξτρα μισάωρο, δέχθηκαν τη… χαριστική βολή και αποκλείστηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αφού ο Τσίτας είχε δοκάρι μόλις στο 3′, ο Σκοπελίτης στο 11′ τους έβαλε σε θέση οδηγού. Η απάντηση της Αταλάντης ήταν άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χαϊκάλης έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ολυμπιακός Βόλου εξακολούθησε να ψάχνει το γκολ και στο 21ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης έκανε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης δε, δέκα λεπτά αργότερα είχε και αυτός δοκάρι.

Με το 2-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, όμως αυτό που έψαχναν οι παίκτες του Μάκη Ζαχαρόπουλου, το βρήκαν άμεσα στην επανάληψη. Το γρήγορο γκολ δηλαδή με «δράστη» τον Μαλισσόβα στο 53′. Το 2-2 παρέμεινε στο 90λεπτο και το ματς οδηγήθηκε σε παράταση. Εκεί όλα έδειχναν πως δεν θα υπάρχει νικητής και οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα πέναλτι, όμως ο Ράντι στο 118′ λύτρωσε τους φιλοξενούμενους. Έκανε το 3-2 και άφησε τους Λοκρούς εκτός συνέχειας, αφού δεν υπήρχε χρόνος να αντιδράσουν από εκεί και πέρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Speaker.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι