Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

«Του δίνετε πλήρη κάλυψη»!

Τραβάει το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των οργανωνέμων της Λαμίας, με αφορμή τοποθέτηση φίλου της ομάδας μας στο ραδιοφωνικό σταθμό «FM1».

Το «Athens Club» απάντησε σήμερα μέσω τοποθέτησης του στην ανακοίνωση του «Blue Club» και το τελευταίο λίγη ώρα αργότερα πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση.

Αφού λοιπόν κατηγορεί τους φίλους της ομάδας μας από την πρωτεύουσα πως καλύπτει τον εν λόγω φίλαθλο, τονίζει πως αυτό συμβαίνει γιατί και τα υπόλοιπα μέλη τους συμφωνούν απόλυτα με τα όσα ειπώθηκαν.

Γίνεται γνωστό δε, πως ο νεοσύστατος σύλλογος είναι διατεθειμένος να τραβήξει το θέμα και για το λόγο αυτό έχει προσκληθεί αύριο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.

Η ανακοίνωση:

Όσο βγάζετε ανακοινώσεις τόσο εκτίθεστε και φυσικά καταλαβαίνει ο αναγνώστης περί τίνος πρόκειται.

Και επειδή με την απάντηση σας κρατήσατε τη στάση που ξέραμε ότι θα έχετε εκ των προτέρων, δηλαδή την πλήρη προστασία και καμία διαφοροποίηση από τον «τύπο» που μας κατήγγειλε στον FM1, σας ενημερώνουμε ότι όχι μόνο δεν σταματάει ιστορία εδώ, αλλά τώρα ξεκινά…

Μας κατηγορείτε ότι παρασυρθήκαμε υπέρμετρα και θα μπορούσε να αποφευχθεί όλο αυτό με μια απλή επικοινωνία.

Απαντούμε το λοιπόν, να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να μας πείτε ποιος βγήκε και έκανε επίσημες καταγγελίες για εμάς, χωρίς διόλου να ψάξει, να δει, να ρωτήσει, αν και ξέρει ποιοι είμαστε και αυτό είναι που δεν το αντέχει το παρεάκι των Αθηνών συνεπικουρούμενο από ορισμένα άτομα που μένουν μόνιμα στη Λαμία…

Επίσης μας γράφετε ότι οι επίσημες τοποθετήσεις σας γίνονται μέσα από τα social media, τότε γιατί βγήκε το πρωτοπαλίκαρο σας και μίλησε στον FM1 λέγοντας ότι εκπροσωπεί την παρέα σας και δεν προχωρήσατε σε επίσημη γραπτή ανακοίνωση καταγγελίας; Γιατί στο σημερινό σας κείμενο του δίνετε πλήρη κάλυψη; Αυτό γίνεται γιατί απλά συμφωνείτε σε όλα… Και σε αυτό βέβαια δεν είχαμε καμία αμφιβολία.

Πάμε τώρα στα γραφόμενα σας περί αξίωσης θέσεων αλλά και το σημαντικότερο περί διαχείρισης χρημάτων. Βαριά υπόνοια λεβέντες αφήνετε εδώ. Φυσικά θα μπορούσαμε να σας απαντήσουμε για όλες τις λογιστικές, φορολογικές αλλά και νομικές διαδικασίες που τηρούνται στο σύλλογο μας, για τις μηνιαίες καταστάσεις εσόδων-εξόδων, για την τήρηση του λογαριασμού όψεως, τις καταστάσεις αποτελεσμάτων μηνιαίων χρήσεων και πολλών ακόμη. Ποιος από σας όμως θα καταλάβει; Μάλλον κανένας. Για αυτό το λόγο αύριο Δευτέρα έχει προσκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου για να αποφασίσει τις περαιτέρω νομικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν εναντίον των συκοφαντών.

Για εμάς κύριοι πάνω από ομάδες και πέταλα, είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια του ανθρώπου και η δικαιοσύνη, λέξεις μάλλον άγνωστες σε εσάς…

Περιμένουμε με αγωνία την νέα σας ανακοίνωση…

Διασκεδάζουμε με αυτές…

Μία απάντηση στο “«Του δίνετε πλήρη κάλυψη»!”

 1. ΕΥΘΥΤΗΣ Avatar
  ΕΥΘΥΤΗΣ

  ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ…
  Οι ποιο παλαιοί, κρατήστε τους νέους & ένθερμους.
  Όλοι πιστεύω για την ίδια ομάδα, αγωνιζόμαστε & αγωνιούμε…
  Ο κόσμος διαβάζει & βγάζει συμπεράσματα, είναι «μικρός» ο τόπος μας…δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε σε όλα, απλή λογική.
  Ας κρατήσουμε το πάθος & την δυναμικότητα, στους αγώνες της ομάδας & να φέρουμε ποιο πολλούς φιλάθλους στο ΔΑΚ…

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί