Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Μπλόκο» στους οπαδούς του Παναιτωλικού!

Μπορεί οι οπαδοί του Παναιτωλικού να έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να βρεθούν στο ΔΑΚ την προσεχή Δευτέρα στο παιχνίδι με τη Λαμία, οι Αρχές ωστόσο άναψαν κόκκινο φως.

Μετά από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Μιχάλη Αυγενάκη απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των Αγρινιωτών στην πόλη μας για «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 6 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 07.10.2019 και ώρα 20:00 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ακόμα κι έτσι πάντως, είναι πολύ πιθανό -έστω και μεμονωμένα- αρκετοί φίλοι της ομάδας του Αγρινίου να έρθουν στη Λαμία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι