Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η μεγάλη ευκαιρία του Κάτσικα!

Με τα τωρινά δεδομένα ο Μάρκος Βελλίδης πολύ δύσκολα θα ξανά υπερασπιστεί την εστία της Λαμίας, πράγμα που σημαίνει πως ο Παναγιώτης Κάτσικας έχει τεράστια ευκαιρία να καθιερωθεί στη θέση «ένα».

Ο 20χρονος τερματοφύλακας είναι από τα παιδιά που η ομάδα μας έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και στην πρώτη του σεζόν μπορεί να μην είχε πολλές ευκαιρίες στην «πρώτη» ομάδα, όταν του ζητήθηκε ωστόσο, στάθηκε στο ύψος του και με το παραπάνω.

Το ίδιο έκανε και την περασμένη Κυριακή, όπου χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Προηγουμένως δε, είχε κάνει προ ημερών το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων.

Γενικά στον ΠΑΣ Λαμία πιστεύουν πολύ στον νεαρό πορτιέρε. Είναι άγνωστο αν ο Άκης Μάντζιος θα του δώσει φανέλα βασικού τη Δευτέρα, δεδομένου πως στο ρόστερ υπάρχουν δύο σαφώς πιο έμπειροι γκολκίπερ, οι Θεοδωρόπουλος και Καρχιμάν.

Δεδομένα ωστόσο, η διαφαινόμενη λύση του συμβολαίου του Βελλίδη θα του εξασφαλίσει παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Θα του δώσει έτσι τη δυνατότητα να αποδείξει γιατί οι «κυανόλευκοι» -και η Αναγέννηση Καρδίτσας νωρίτερα- τον πιστεύουν τόσο πολύ.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία