Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αναχωρούν Μπεχαράνο, Κάτσικας

Επιστροφή στην κανονικότητα της για τη Λαμία μετά τη σπουδαία χθεσινή νίκη επί της ΑΕΛ στη Λάρισα.

Η διακοπή των υποχρεώσεων της ελέω Εθνικών ομάδων βρίσκει την ομάδα μας να έχει πάρει τεράστια βαθμολογική ανάσα μετά τα δύο κολλητά τρίποντα. Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά αυτή την εβδομάδα, ώστε οι παίκτες του Άκη Μάντζιου να παραμείνουν σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να οριστεί και κάποιο φιλικό τεστ σε αυτό το διάστημα.

Πάντως, το τεχνικό τιμ τις επόμενες ημέρες δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ντάνι Μπεχαράνο και Παναγιώτη Κάτσικα.

Ο πρώτος έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βολιβίας για το φιλικό τεστ με τη Χιλή στις 15 Νοεμβρίου. Όσον αφορά τον νεαρό τερματοφύλακα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σκωτία -στις 15 του μήνα επίσης- στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U21.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία