Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Η ξεχωριστή περίπτωση του Βλαχομήτρου

Ένα από τα μεγάλα κέρδη ήταν στη χθεσινή νίκη – πρόκριση για τη Λαμία, η παρουσία του Ανέστη Βλαχομήτρου.

Ο νεαρός επιθετικός πήρε φανέλα βασικού από τον Άκη Μάντζιο και άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, αφού ήταν ένας από εκείνους που ξεχώρισαν. Ένα γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι ήταν η συγκομιδή του 18χρονου, ο οποίος απέδειξε γιατί οι «κυανόλευκοι» το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τον προωθήσουν στην πρώτη ομάδα.

Ο Ευβοιώτης φορ είναι από τα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει στις μικρές ομάδες του ΠΑΣ Λαμία. Είναι γεγονός πως στην ομάδα μας θεωρούν πως μπορεί τα επόμενα χρόνια να κάνει πολλά βήματα παραπάνω.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως την περίπτωση του είχε ξεχωρίσει από πέρυσι και ο Μάκης Χάβος με τους συνεργάτες του. Τους άρεσε ο Βλαχομήτρος, παρακολουθούσαν την πορεία του και για αυτό το καλοκαίρι τον ανέβασαν στο Καρπενήσι για την προετοιμασία.

Το ίδιο ισχύει και για το τωρινό τεχνικό τιμ. Άλλωστε, ο Μάντζιος του έχει δώσει τις ευκαιρίες και ο νεαρός άσος τις έχει… αρπάξει από το μαλλιά. Ειδικά χθες!

Πρόκειται για παιδί που πριν «μετακομίσει» στους «κυανόλευκους» είχε εμπειρίες από τα τοπικά πρωταθλήματα της Εύβοιας. Μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας του εκεί είχε… βγάλει μάτια. Συμμετείχε στις Μικτές ομάδες της τοπικής Ένωσης και πριν δύο χρόνια μεταπήδησε τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία.

Η πεποίθηση που υπάρχει για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή, είναι πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που λέγεται είναι πως αν δουλευτεί σωστά, μπορεί να φέρει μεγάλο συμβόλαιο και να απασχολήσει τις ομάδες της Super League από το κάνω ράφι. Για να γίνει αυτό βέβαια, χρειάζεται δουλειά και υπομονή και από τον ίδιο. Για αυτό εξάλλου συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στα παιχνίδια της Κ19.

Σε κάθε περίπτωση ο Βλαχομήτρος είναι ένα από τα… λαβράκια των τμημάτων υποδομής. Ασφαλώς όχι ο μόνος, από τα παιδιά ωστόσο που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής , καθώς μπορεί -αν εξελιχθεί σωστα- να αποτελέσει το next big thing της Λαμίας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ