Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ντίνας: «Ιδιαίτερη προσοχή στη Λαμία»

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να παρουσιαστεί ο ΟΦΗ στο αυριανό (8/12, 15:00) παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ, όπως σχολίασε ο Θανάσης Ντίνας.

Ο 30χρονος μέσος των Κρητικών μίλησε στην κάμερα του «ΟΦΗ TV» για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής και στάθηκε μεταξύ άλλων στην αλλαγή ψυχολογία στην ομάδα μας μετά την αλλαγή προπονητή.

Παράλληλα δε, αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο του Ηρακλείου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την πρόκριση κόντρα στην Καβάλα στο Κύπελλο.

Μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στον ΠΑΣ Λαμία, ο έμπειρος επιθετικός χαφ, τόνισε: «Η Λαμία παρουσιάζει αλλαγή ψυχολογίας στα τελευταία παιχνίδι -και με την αλλαγή προπονητή. Από εκεί και πέρα θα προσέξουμε ιδιαίτερα. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, τι έχει βελτιώσει στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να είμαστε και εμείς έτοιμοι για τον αγώνα που ακολουθεί».

Εν συνεχεία μίλησε και για την αλλαγή κλίματος στον ΟΦΗ. «Η ομάδα δεν αλλάζει το στιλ παιχνιδιού της, ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα προσπαθεί να παίξει το ίδιο ποδόσφαιρο. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα τις προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά τα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν νικηφόρα. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, έχει ανεβάσει την ψυχολογία όλων των παιδιών στα αποδυτήρια και θα πάμε με καλή ψυχολογία στη Λαμία για το δύσκολο αυτό παιχνίδι», είπε.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι