Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η Λαμία «χρηματοδότης» του Δήμου για τις γιορτές!

Το γεγονός πως ο ΠΑΣ Λαμία είναι -και θα έπρεπε να είναι- άρρηκτα συνδεδεμένος από τον Δήμο Λαμιέων, είναι περιττό να ειπωθεί. Η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και του Νομού γενικότερα λοιπόν, δείχνει στην πράξη πως είναι κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Πως;

Αποφάσισε να δωρίσει ένα χρηματικό ποσό στη Δημοτική αρχή με σκοπό να την ενισχύσει, ελέω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το παραπάνω αποκάλυψε ο Δήμος, αφού βρίσκεται μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν αύριο, 10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού) και θα ξεκινήσει στις 12:00.

Ουσιαστικά, αυτό που θα συζητηθεί, είναι η έγκριση του ποσού.

Μία απάντηση στο “Η Λαμία «χρηματοδότης» του Δήμου για τις γιορτές!”

  1. ΛΑΜΙΩΤΗΣ Avatar
    ΛΑΜΙΩΤΗΣ

    Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ …..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ…….ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ( ΓΗΠΕΔΟ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ κ.λ.π. ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ……ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ……..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..!!!

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία