Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Προτιμάει Λαμία ο Μπερτόγλιο, αν…

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει απασχολήσει τη Λαμία, αυτή έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ωστόσο η Αλτνοσίβι δεν είναι διατεθειμένη να το κάνει εύκολο στις δύο πλευρές.

Όπως τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό, η ομάδα από την Αργεντινή επιθυμεί την παραμονή του «Φλάκο», αφού είναι κομμάτι του ροτέισον, τη στιγμή που δίνει «μάχη» για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Εξάλλου, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος Μαΐου. Οπότε περνάει καθαρά από τον χέρι των Αργεντίνων το αν θα τον αφήσουν ελεύθερο, ή όχι.

Ο ίδιος ο Μπερτόγλιο πάντως, δεν βλέπει με αρνητικό μάτι την προοπτική της επιστροφής του στη χώρα μας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamia Ole, προτιμάει ξεκάθαρα την επιστροφή του στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Παναιτωλικός επίσης εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του, με τον Μάκη Χάβο να έχει αναλάβει τις επαφές προσωπικά. Ωστόσο, ο παίκτης που μιλάει και με την διοίκηση της ομάδας μας, κλείνει προς την επιστροφή του στο ΔΑΚ -εφόσον μείνει ελεύθερος.

Κι αυτό για δύο λόγους. Προφανώς λόγω της αγωνιστικής και βαθμολογικής κατάστασης των «κυανολεύκων», όσο και γιατί του αρέσει η Λαμία. Πέρυσι στην πόλη μας έκανε το απαραίτητο… restart που χρειαζόταν. Ο κόσμος ακόμα και τώρα που βρίσκεται στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού, του δείχνει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του, ενώ και ο ίδιος πέρυσι αποφάσισε να παντρευτεί εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι πως ακόμα κι αν ο ίδιος ο Αργεντίνος το επιθυμεί, τίποτα δεν θα προχωρήσει αν δεν αποδεσμευτεί πρώτα από την Αλντοσίβι.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία