Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πλησιάζει ο Νιασέ!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της χειμερινής μεταγραφής είναι η Λαμία, με τον Ιμπραχίμα Νιασέ να προβάρει τα κυανόλευκα.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας μας με τους εκπροσώπους του 31χρονου αμυντικού χαφ -σύμφωνα με πληροφορίες- γίνονται σε πολύ καλό επίπεδο και εφόσον δεν υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή μέσα στα επόμενα 24ωρα, δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Βέβαια, ακόμα δεν μιλάμε για κλεισμένη μεταγραφή -δεδομένου πως πάντα οι ισορροπίες είναι λεπτές- όμως βάσει των όσων προκύπτουν οι πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι υπέρ του deal, ενώ ο ίδιος ο παίκτης περιμένει την έκδοση της βίζα του για να μπορέσει να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Εξάλλου, εξ’ αρχής υπήρχε πολύ θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή τόσο από τον Άκη Μάντζιο, όσο και από τον Δημήτρη Φαράντο, που γνωρίζουν τον Σενεγαλέζο από την παρουσία του στο Λεβαδειακό.

Πρόκειται για περιπτώση που βρίσκεται εντός των οικονομικών πλαισίων του ΠΑΣ Λαμία, τη στιγμή που ο Νιασέ έχει όλα τα προσόντα που ζητάει το τεχνικό τιμ, ώστε να πλαισιωθούν ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Ελίνι Δημούτσος στη μεσαία γραμμή.

Υπενθυμίζεται πως τελευταίος σταθμός του Αφρικανού μεσοαμυντικού ήταν η Καμπάλα στο Καζακστάν. Προηγουμένως, το 2018 είχε αφήσει το Λεβαδειακό για λογαριασμό της Ράγια Καζαμπλάνκα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Νανσί, Ξαμάξ, Ίντερ Μπακού, Μορντόβια, Τσιάινα και Ντελχί Ντάιναμος.

Από τον Οκτώβρη που αγωνιζόταν στην Καμπάλα είχε πέντε συμμετοχές και μία ασίστ πριν μείνει ελεύθερος.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία