Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Διπλά «Χρόνια Πολλά» για το Lamia Ole!

Παραδοσιακά η 1η κάθε Γενάρη είναι… διπλή γιορτή για το Lamia Ole! Την ώρα που ο πλανήτης γιορτάζει τον ερχομό της νέας χρονιάς, εμείς γιοτάζουμε διπλά! Και για τη χρονιά που έρχεται και για τα γενέθλια μας!

Το 2020 είναι ο έκτος συνεχόμενος χρόνος που θα μας βρει στον αέρα! Μπορεί αλλαγμένους, μεγαλωμένους σίγουρα, αλλά με την ίδια τρέλα για την Λαμία και αγάπη για αυτό που κάνουμε!

Καταντάει γραφικό να το τονίζουμε συνέχεια, αλλά πραγματικά κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και τις πρώτες ημέρες που το lamiaole.gr βρέθηκε στον ιντερνετικό αέρα, βλέπουμε μόνο βήματα προόδου! Βήματα προόδου -όχι μόνο για εμάς- αλλά για όλους, σε όλους τους τομείς.

Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα κερδίσαμε φίλους και εμπειρία. Είναι αδύνατον να τα έχεις καλά με όλους, ειδικά όταν εκφράζεις δημόσια τη γνώμη σου, κρατάμε ωστόσο το γεγονός πως ΟΛΟΙ μας, από οποιοδήποτε πόστο «δουλεύουμε» με γνώμονα το καλό των ομάδων της πόλης μας και πάνω από όλα του ΠΑΣ Λαμία!

Οι 978.714 μοναδικοί επισκέπτες που μας διάβασαν μέσα στο 2019, οι 1.235.217 επισκέψεις στο ίδιο διάστημα μας δείχνουν πως κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Στο μέτρο του δυνατού τουλάχιστον!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλή χρονιά σας όλους! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ