Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Απομακρύνεται του τερματοφύλακα

Εξ’ αρχής ήταν ξεκάθαρο πως τερματοφύλακας θα αποκτηθεί για τη Λαμία μόνο εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση.

Αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι «κυανόλευκοι» ήταν ο Παναγιώτης Κατσίκας να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα επιπέδο Super League 2, ώστε να πάρει παιχνίδια αφού μέχρι στιγμής δεν του έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες. Για το λόγο αυτό, στην ομάδα μας είχαν αφήσει ανοιχτό ένα… παραθυράκι, εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση να αποκτηθεί τερματοφύλακας και να πλασιώσει τη δυάδα των Θεοδωρόπουλου και Κάχριμαν.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις των δύο τελευταίων πρόσφατα με αποκορύφωμα εκείνη του Λαρισαίου πορτιέρε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, έχουν γεμίσει ικανοποίηση τους υπεύθυνους. Στον ΠΑΣ Λαμία θεωρούν πως οι τριάδα των γκολκίπερ της «πρώτης» ομάδας είναι ικανοποιητική.

Μερίδιο στη συγκεκριμένη επιτυχία πιστώνουν και στον Γιάννη Πλαβούκο, ο οποίος ήρθε στην πόλη μας μαζί με τον Άκη Μάντζιο και έχει δείξει ήδη δείγματα γραφής.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εν τέλει να αποκτηθεί τερματοφύλακας. Αυτό ωστόσο, θα συμβεί εφόσον βρεθεί ομάδα που θα εγγυηθεί χρόνο στον Κατσίκα, ή αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στην αγορά.

Μία απάντηση στο “Απομακρύνεται του τερματοφύλακα”

  1. ΕΥΘΥΤΗΣ Avatar
    ΕΥΘΥΤΗΣ

    Τώρα που έχουμε τερματοφύλακα τον Θεοδωρόπουλο, δεν έχουμε κανέναν ανάγκη, καλό είναι να τον κρατήσουμε & για το μέλλον…

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία