Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Λήγει η προθεσμία για Τουράμ!

Στην Τουρκία μπορεί να θεωρούν πως η μεταγραφή του Ροτζέριο Τουράμ στην Κόνιασπορ έχει ολοκληρωθεί, εξακολουθεί ωστόσο να εκκρεμεί το θέμα της ρήτρας του και να υπάρχει το ενδεχόμενο ο παίκτης να επιστρέψει στη Λαμία. Πόσο πιθανό είναι αυτό; Πάρα πολύ…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Ole, η προθεσμία για την καταβολή των 125.000€ που προβλέπεται στη ρήτρα του συμβολαίου του Βραζιλιάνου επιθετικού με την ομάδα μας, λήγει σε λίγες ώρες. Στις 17:00 συγκεκριμένα.

Αν μέχρι τότε η τουρκική ομάδα δεν έχει καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στον ΠΑΣ Λαμία, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην πόλη μας.

Είναι γεγονός πως οι «κυανόλευκοι» έχουν χειριστεί άψογα τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν έχει γίνει η παραμικρή διαρροή και πάνε… σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Μάλιστα, έχουν αποστείλει τα σχετικά έγγραφα σε UEFA και FIFA, οι οποίες είναι ενήμερες για το θέμα.

Από την πρώτη στιγμή οι διοικούντες είχαν σταθερή στάση στη συγκεκριμένη υπόθεση και θεωρείται δεδομένο πως αφενός ο Τουράμ θα πρέπει να επιστρέψει αν δεν καταβληθεί η ρήτρα και αφετέρου η πλευρά του ποδοσφαιριστή της Κόνιασπορ κινδυνεύουν με βαριές κυρώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό πως η Λαμία έχει επιλέξει να τραβήξει το θέμα μέχρι τέλους. Το κάνει ωστόσο, ούσα «διαβασμένη».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία