Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Βλέπει και Μαρτίνες για 10αρι»

Στη λίστα της Λαμίας για την ενίσχυση της στη θέση του επιτελικού μέσου, φέρνει χθεσινοβραδινό δημοσίευμα τον Νικολά Μαρτίνες του Άρη.

Οι «κυανόλευκοι» εξακολουθούν να σκανάρουν την αγορά για έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό και θα μπορεί άμεσα να προσφέρει. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το «gazzetta.gr» έχουν στο στόχαστρο τον 32χρονο Αργεντίνο.

Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και θα μπορούσε άμεσα να ενσωματωθεί. Εξάλλου έχει αγωνιστεί ρυθμό. Μάλιστα το Σάββατο στη Λάρισα πέρασε στο ματς ως αλλαγή και αγωνίστηκε 11 λεπτά.

Η ομάδα μας -πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρονται- ποντάρει στο γεγονός πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των Θεσσαλονικέων και εφόσον οι τελευταίοι αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν, θα κάνει κίνηση για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σημειώνεται πως ο Μαρτίνες έχει 12 συμμετοχές φέτος, οι εννιά εκ των οποίων στο πρωτάθλημα.

Πέραν του Άρη, έχει αγωνιστεί επίσης σε Απόλλωνα Λεμεσού, Ολυμπιακό, Γουέστερν Σίντνεϊ, Ανόρθωση, Παναιτωλικό, Σαν Μαρτίν, Μούρθια, Σαντιάγκο Γουόντερερς, Ιντεπεντιέντε, Βελέζ Σάρσφιλντ και Αλμιράντε Μπράουν.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία