Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Καληνύχτα δύσμοιρο ποδόσφαιρο!!!

Καταστάσεις που δεν τιμούν τους ίδιους, την ΕΠΣΦ και το φθιωτικό ποδόσφαιρο γενικότερα είχαμε απόψε στα γραφεία της στην πλατεία Λαού…

Σε μια εικόνα χάους (!) η προγραμματισμένη έκτακτη Γενική Συνέλευση δεν έγινε ποτέ! Αντ’ αυτού είχαμε αντεγκλήσεις, ύβρεις, «τσαμπουκάδες», φωνές, μηνύσεις και μια κατάσταση που θύμιζε περισσότερο… τσίρκο, παρά συνεδρίαση παραγόντων ποδοσφαιρικών σωματείων!

Κλίμα έντασης με το καλημέρα!

Όπως από νωρίτερα σας είχε ενημερώσει το Lamia Ole, στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης χρειάστηκε από τα πρώτα λεπτά η παρουσία της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Κι αν οι λιγοστοί ψύχραιμοι προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους, αυτοί στην πραγματικότητα δεν έπεσαν ποτέ.

Τα επτά μέλη του ΔΣ που έχουν καταθέσει πρόταση μομφής, μαζί με τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Χάρη Γρηγορίου -που βρέθηκαν στο χώρο ως σύμβουλοι των «επτά»- ζητούσαν επιτακτικά στη συζύτηση να μπει και αυτή. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Κώστας Σακελλάρης ζητούσε από την αστυνομία να εκκενώσει το χώρο από τους ανθρώπους των ομάδων, τους εκπροσώπους του Τύπου και τα τρίτα άτομα που υπήρχαν εκεί, σε μια προσπάθεια στην ουσία να λυθεί η συνεδρίαση.

Η πλήρης… παράνοια ωστόσο ήρθε μετά από περίπου μιάμιση ώρα και ενώ η διαδικασία δεν ξεκίνησε ποτέ. Τα επτά μέλη που έχουν καταθέσει πρόταση μομφής ανακοίνωσαν στα Μέσα τη δημιουργία νέου ΔΣ. Η κατάσταση ξέφυγε και πάλι, με τον κ. Σακελλάρη να τονίζει σε πολύ έντονο ύφος πως πρόκειται για πραξικόπημα.

«Οι επτά είχαν υποβολέα απόψε»

Εν τέλει και αφού εκ νέου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, ο πρόεδρος της Ένωσης δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Είστε μάρτυρες σε αυτό που συνέβη απόψε εδώ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαδικασία. Έχει κατατεθεί όντως πρόταση μομφής από επτά άτομα προς το πρόσωπο μου. Στην Ένωση ωστόσο ανήκουν 35 σωματεία. Αυτά τα σωματεία, όπως και εγώ, ζητάμε να μάθουμε γιατί κατατέθηκε πρόταση μομφής. Γιατί δεν το έκαναν σε κάποια από τις προηγούμενες συνελεύσεις και ενώ εννιά μέρες πριν την καταθέσουν, δεν είχε ειπωθεί το παραμικρό όταν ξανά βρεθήκαμε εδώ.

Γύρισα όλη τη Φθιώτιδα, έκανα συνολικά 5.000 χιλιόμετρα και έχω τις υπογραφές από 35 σωματεία, που συμφωνούν να μεμφθούμε αυτούς τους επτά και μετά να προχωρήσουμε σε εκλογές. Εδώ σήμερα ήρθε ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος. Με ποια δικαιοδοσία ήρθε; Τον έχω μηνύσει γιατί έχει απειλήσει εμένα και το παιδί μου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με έχει απειλήσει ότι θα με αφήσει σε αναπηρικό καροτσάκι και θα με σκοτώσει.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάει μπροστά το φθιωτικό ποδόσφαιρο. Έχουμε εξικοινωμήσει όπως έχετε δει 200.000€. Επειδή κάποιοι έχασαν την μακροζωία τους και δεν τους αρέσει, δεν θα περάσει το δικό τους. Αυτοί οι επτά που έχουν καταθέσει πρόταση μομφής δεν έχουν νακάνουν με τα σωματεία. Πως ζητάν να φύγω λοιπόν; Μόνο αυτοί, ο κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Γρηγορίου το ζητούν. Οι δύο τελευταίοι εκπροσωπούν την ΑΕΚ, με ποια δικαιοδοσία ήρθαν εδώ σήμερα;

Πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε μόνοι μας, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το φθιωτικό ποδόσφαιρο είναι αυτόφωτο! Έχω έτοιμο συνδυασμό και η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία για να γίνουν εκλογές είναι στις 28 Νοεμβρίου. Επιχειρούν να κάνουν πραξικόπημα! Οι επτά αυτοί είχαν εδώ τον υποβολέα τους σήμερα και τους έλεγαν τι να κάνουν».

Εκλάπει η σφραγίδα της ΕΠΣΦ!

Σαν να μην έφταναν όλα τα… κωμικοτραγικά, πριν η αίθουσα αδειάσει ο Κώστας Σακελλάρης επανήλθε και απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου κατήγγειλε πως ο Κώστας Φαφούτης έκλεψε από το γραφείο του γραμματέα τη σφραγίδα της Ένωσης. Μάλιστα, γνωστοποίησε πως θα του κατατεθεί μήνυση.

Την όλη διαδικασία παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του ΠΑΣ Λαμία. Πρακτικά, το μόνο που προέκυψε σήμερα ήταν τεράστια πόλωση χωρίς να ξεκαθαρίσει το παραμικρό. Αντιθέτως, το χάσμα μεγαλώνει πλέον επικίνδυνα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι