Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Δεν δίνει εισιτήρια ο Παναιτωλικός!

Την απόφαση του να μην παραχωρήσει εισιτήρια στη Λαμία για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Αγρίνιο, γνωστοποίησε σήμερα ο Παναιτωλικός.

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση τους σήμερα, οι Αγρινιώτες γνωστοποίησαν την αλλαγή των μέτρων ασφαλείας στην έδρα τους στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ύστερα από την απόφαση τους δικαίωμα εισόδου να έχουν μόνο οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.

Παρότι λοιπόν προβλέφθηκε να παραχωρείται θύρα στους φιλοξενούμενους, συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Σαββάτου αυτό δεν θα συμβεί, αφού στη συγκεκριμένη κερκίδα θα καθίσουν παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που Παναιτωλικού τονίζεται μεταξύ άλλων: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να μην παραχωρήσει κερκίδα ή θύρα, καθώς και εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964), καθόσον σύμφωνα με την ανωτέρω (η) σχετική, η άδεια λειτουργίας του γηπέδου του Παναιτωλικού, ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας, μόνο στην θύρα 3, η κερκίδα της οποίας για τον συγκεκριμένο αγώνα θα διατεθεί για τις ανάγκες φιλοξενίας, αποκλειστικά και μόνο, αθλητών-τριών των ακαδημιών ποδοσφαίρου της περιοχής του Αγρινίου»

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία