Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Μονιασμένοι για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο»!

Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα και κοινή γραμμή από όλους στο φθιωτικό ποδόσφαιρο, τόνισε για μία ακόμα φορά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μίλησε το βράδυ της Κυριακής στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος» για τα όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα στην ΕΠΣΦ. Έκανε μεταξύ άλλων λόγο για άτομα που κοιτάνε την… καρέκλα περισσότερο από τον σκοπό που εξυπηρετεί η Ένωση και σχολίασε πως θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουν για το κοινό συμφέρον.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως και ο ίδιος -μέσω του ΠΑΣ Λαμία- έχει κάνει κινήσεις ώστε να βοηθηθούν τα σωματεία του Νομού, ενώ επανέλαβε πως στις επόμενες εκλογές της Ένωσης θα είναι υποψήφιος.

Αναλυτικά:

Για τις εξελίξεις στην ΕΠΣΦ: «Τον τελευταίο καιρό, αυτή η καρέκλα δείχνει ότι είναι χρυσή. Πρέπει να αλλάξει σελίδα το ποδόσφαιρο και η καρέκλα αυτή να έχει γνώμονα μόνο το φθιωτικό ποδόσφαιρο και πως θα αναδειχθεί. Πρέπει τα σωματεία αυτά, με τους προέδρους, τα χωριά και τα συμβούλια τους, που βάζουν τα χρήματα και τον ιδρώτα τους, να τα σεβαστούμε και να φτιάξουμε ένα ποδόσφαιρο που να αξίζει στις τοπικές κοινωνίες.

Έχω κάνει μεγάλο αγώνα για αυτή τη Λαμία. Προσωπικό και οικονομικό και πιστεύω ότι έχω δικαιωθεί. Ωστόσο η ομάδα μου από μόνη της δεν φτάνει για έναν ολόκληρο νομό. Πρέπει να υπάρχει και τα ερασιτεχνικά σωματεία και όλα αυτά να στηρίζουν το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με αυτή την επταμελής επιτροπή βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα. Οι θέσεις των προέδρων είναι θεωρητικές και τυπικές. Όπως γνωρίζεται και εγώ δεν είμαι πρόεδρος στην ΠΑΕ Λαμία. Αυτοί που διψάνε τόσο πολύ για την καρέκλα του προέδρου κάνουν κάποιο λάθος. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε όλοι, είναι να βρεθεί ένας τρόπος να είμαστε μονιασμένοι και με γνώμονα να βγουν παίκτες για τη μεγάλη ομάδα του νομού και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες».

Για τις κινήσεις από πλευράς Λαμίας: «Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τα σωματεία είναι το οικονομικό. Κάθε ενέργεια λοιπόν από εδώ και πέρα θα αποσκοπεί εκεί. Μέσα από νόμιμες διαδικασίες, χορηγίες, χρήματα από τοπικές επιχειρήσεις -όποιος και όπως μπορεί- να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό σε τοπικό επίπεδο. Ασφαλώς θα το κάνουμε και εμείς. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις που σε λίγο καιρό θα είναι ανακοινώσιμες.

Αυτό που προέχει ωστόσο, είναι να υπάρχει ενότητα. Να μην τσακωνόμαστε για τις θέσεις των προέδρων και όλοι μαζί να κοιτάξουμε το μέλλον του φθιωτικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το ζητούμενο, οι πρόεδροι έρχονται και παρέρχονται. Θα πρέπει να στηρίξουμε τον κάθε πρόεδρο, σε κάθε χωριό, ώστε να έχει την ομάδα του να κατεβαίνει στο γήπεδο και να μην ασχολούμαστε τόσο πολύ με τις καρέκλες της ΕΠΣΦ».

Για το αν θα κατέβει για πρόεδρος της ΕΠΣΦ: «Το έχω δηλώσει ξανά. Σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και να γίνουν εκλογές, θα συμμετέχω και εγώ και θα συζητήσω την ψήφο των σωματείων. Προέχει όμως να τελειώσει ήρεμα το πρωτάθλημα και μετά να κάτσουμε να συζητήσουμε για αυτά».

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία