Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Θύματα της προπαγάνδας όσοι απείχαν»!

Η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο σε Α’ και Β’ Φθιώτιδας ήταν «κουτσουρεμένη», με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΦ να αφήνει σαφέστατες αιχμές για τους λόγους που τα σωματεία αποφάσισαν να απέχουν.

Στις ανακοίνωσεις που εξέδωσαν οι ομάδες που αποφάσισαν να μην «κατέβουν» στέκονταν σε όσα διαδραματίστηκαν στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης, έκαναν λόγο για… πραξικοπηματική αλλαγή στην προεδρία και την καλούσαν τα μέλη του ΔΣ να ορίσουν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ωστόσο, με ανακοίνωση της την Κυριακή η νέα διοίκηση της ΕΠΣΦ κάνει λόγο για παραπληροφόρηση από τρίτα άτομα στα σωματεία, με σκοπό την μη-ομαλή λειτουργία της. Παράλληλα, γίνεται λόγος για προπαγάνδα ατόμων που έχουν προσωπικό συμφέρον, ενώ τονίζεται πως η Ένωση θα παραμείνει στο πλευρό όλων των σωματείων του Νομού.

Η ανακοίνωση:

Η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας συγχαίρει τα σωματεία που αντιστάθηκαν στις πιέσεις και συμμετείχαν κανονικά, όπως ορίζει η νομοθεσία της Ε.Π.Ο. αλλά και ο σκοπός της ύπαρξής τους, στους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου και δεν επηρεάστηκαν από κάποιους που για το δικό τους συμφέρον προσπάθησαν παράνομα και αθέμιτα να τους εξαναγκάσουν σε αποχή για να δυναμιτίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Σαν διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων είμαστε στο πλευρό και της μικρής μειοψηφίας των σωματείων που αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στους προγραμματισμένους αγώνες, διότι καταλαβαίνουμε ότι η εξαπάτηση και η προπαγάνδα που δέχτηκαν από αυτούς τους ‘’κάποιους’’ ξεπέρασε κάθε όριο και κάθε προηγούμενο, γεγονός που καταδεικνύει ότι αυτοί οι «κάποιοι» μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον και όφελος αδιαφορούν και δεν σέβονται τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και με τόσο κόπο συντηρούν τις ερασιτεχνικές ομάδες τους.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι