Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Αλμυρός» ο Λιθοαΐν!

Η περίπτωση του Ραούλ Λιθοαΐν απασχόλησε τη Λαμία για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ, σύμφωνα με δημοσίευμα ωστόσο δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Το Lamia Ole σας είχε αποκαλύψει την Παρασκευή το όνομα του 28χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος δέχθηκε κρούση από την ομάδα μας προκειμένου να ενισχύσει τη δυάδα Θεοδωρόπουλου – Κάχριμαν κάτω από τα δοκάρια.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, με τον Ισπανό πορτιέρε να έχει μείνει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Αλκορκόν. Εξάλλου, το βιογραφικό του μαρτυρά πως θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις και βάθος στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Σύμφωνα ωστόσο με χθεσινό δημοσίευμα του «SDNA», η υπόθεση του Λιθοαΐν δεν θα προχωρήσει για την ομάδα μας και αιτία είναι το οικονομικό. Ο 28χρονος -όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα- έχει αρκετά υψηλό κασέ για τα δεδομένα του ΠΑΣ Λαμία και -εφόσον δεν αλλάξει κάτι- πολύ δύσκολα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Πάντως, εδώ θα πρέπει να τονιστεί και πάλι, πως οι «κυανόλευκοι» δεν… καίγονται για μεταγραφή τερματοφύλακα. Στο ρόστερ υπάρχει και ο νεαρός Κατσίκας. Ιδανικά θα ήθελαν να τον παραχωρήσουν δανεικό σε κάποια ομάδα της Super League 2, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα συμβεί απαραίτητα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία