Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Προσφυγή στο Διαιτητικό από Σακελλάρη!

Στα άκρα το τραβάει ο Κώστας Σακελλάρης, προκειμένου να δικαιωθεί στη διαμάχη που έχει με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΦ.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος της Ένωσης, κατέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση της αναδιάρθρωσης, μετά τα όσα… άσχημα συνέβησαν στη Γενική Συνέλευση της 14ης Γενάρη.

Μάζι με τον κ. Σακελλάρη, στο Διαιτητικό της ΕΠΟ προέφυγαν επίσης τρία ακόμα μέλη του ΔΣ που τον στηρίζουν. Οι Θωμάς Σιάππας, Δημήτρης Καρακώστας και Καλλιόπη Κυριτσοπούλου. Μαζί τους και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.

Αναλυτικά:

Αίτηση-προσφυγή (ακύρωσης απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου) 1)του σωματείου «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» που εδρεύει στη Λαμία 2) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ενεργώντας ατομικά και με την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 3) του ΘΩΜΑ ΣΙΑΠΠΑ ενεργώντας ατομικά και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 4) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ενεργώντας ατομικά και με την ιδιότητα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 5) της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ενεργώντας ατομικά και με την ιδιότητα της Β΄ Αντιπροέδρου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κατά 1) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που εδρεύει στη Λαμία και εκπροσωπείται νόμιμα και συγκεκριμένα της φερόμενης ως απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής με ημερομηνία 14.01.2020, με την οποία αποφασίσθηκε η «ανακατανομή» των αξιωμάτων ή η «αναδιάρθρωση» του Διοικητικού Συμβουλίου, 2) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΗΜΩΤΟΥ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 3) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 4) του ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 5) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 6) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 7) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και 8) του ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι