Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Νέα αναβολή για τους οπαδούς της ΑΕΛ

Αναβολή για τις 26 Φεβρουαρίου πήρε χθες η εκδίκηση της υπόθεσης των οπαδών της ΑΕΛ για τα επεισόδια το περασμένο Σάββατο στο Σανατόριο από τα δικαστήρια της Λαμίας.

Οι δύο φίλοι των «βυσσινί», οι οποίοι κατηγορούνται βάσει της νομοθεσίας της αθλητικής βίας είχαν ζητήσει αναβολή της υπόθεσης. Ωστόσο χθες, το «παρών» δεν κατάφεραν να δώσουν οι τρεις αστυνομικοί που έχουν κληθεί ως μάρτυρες κατηγορίας, λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα η έδρα να δώσει νέα αναβολή.

Υπενθυμίζεται πως στο περιθώριο της αναμέτρησης στο ΔΑΚ το περασμένο Σάββατο, οι Αρχές «μπλόκαραν» στη βόρεια είσοδο της Λαμίας περίπου 100 φίλους της Λάρισας, μετά τις σχετικές απαγορεύσεις. Εκεί δημιουργήθηκε ένταση και επεισόδια, στα οποία είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί.

Δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες ωστόσο είναι 17 ετών και οι υποθέσεις τους θα εκδικαστούν από το δικαστήριο ανηλίκων.

Αξίζει να αναφερθεί πως βάσει των όσων έχει υποστηρίξει η συνήγορος των συλληφθέντων, κανείς τους δεν είχε ανάμειξη στα επεισόδια, ωστόσο το ΙΧ τους «έμπλεξε» στον γενικότερο… χαμό που δημιουργήθηκε.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι