Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Παλεύουμε μόνοι, αλλά τους… ενοχλούμε»!

Πάρα πολύ έντονα παράπονα για τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης με τα Καλύβια έχουν οι άνθρωποι του Νέου Κρικέλλου.

Οι «ταύροι» εξέδωσαν ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου με την οποία κάνουν επίθεση στο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπακωνσταντίνου, θεωρόντας τον υπεύθυνο για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Κάνουν λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, καθώς και για ένα ακόμα που δεν τους καταλογίστηκε στο τέλος του ματς.

Μάλιστα, προειδοποιούν πως αν η κατάσταση με τους διαιτητές δεν αλλάξει, τότε στο μυαλό τους υπάρχει η αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά για την ομάδα μας. Το Νέο Κρίκελλο ίσως ενοχλεί κάποιους και αυτό φάνηκε και σήμερα.

Μετά το παιχνίδι στο Μαρτίνο με τον Οπούντιο που ακυρώθηκε κανονικό γκολ, σήμερα δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στα Καλύβια, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού δεν δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ μας.

Μια νοικοκυρεμένη ομάδα, με μια φιλήσυχη έδρα και με παράγοντες από ένα χωριό που παλεύει να κρατήσει την ομάδα ζωντανή, ενοχλεί κάποιους άγνωστο το γιατί.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δύσκολα θα συνεχίσουμε τόσο εμείς όσο και άλλοι παράγοντες που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για τις ομάδες του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι