
Παρότι κοίταξαν στα μάτια τον Άρη, οι Νέοι της Λαμίας δεν απέφυγαν την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-2 την Κυριακή.
Στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League, τα παιδιά του Λάκη Παπανικολάου έβαλαν δύσκολα στους τέταρτους της βαθμολογίας Θεσσαλονικείς.
Κατάφεραν να ανατρέψουν το εις άρος τους 1-0 του Βαβαϊάκη από το 6′ και με δύο τέρματα του Βλαχομήτρου στο ξεκίνημα της επανάληψης (49′ και 54′) πήραν κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, στο 62ο λεπτό έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς ο Σεντής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Άρης πίεσε πολύ για την ισοφάριση, η οποία ήρθε με τον Χατζγπιρπιρίδη στο 72′, για να πάρει εν τέλει τη νίκη με τον Βαβαϊάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 80ο λεπτό, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.
Έτσι, οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Φιλική… αγγλική ισοπαλία και βράβευση Σκαφτούρα (pics)
- Έμεινε και ο Σίψας στον Σταυρό
- Πολύ κοντά σε Γιακουμάκη η Λαμία!
- Προσπαθούν να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα στον Παναιτωλικό
- «Η Λαμία έχει την δυνατότητα να παίξει play offs»!
- Παραμένει στην Μαλεσίνα ο Ζαννιάς
- Ξαναμιλήστε μας για «άρματα» βρε «γιουσουφάκια»…
- Παπαϊωάννου: «Αθετήσατε τον λόγο της τιμής σας»!
- Μαρινάκης επίσημα, λευκό η Λαμία
- «Εξοστρακίστηκε» η υποψηφιότητα Παπαϊωάννου!